vrijdag 11 januari 2019

Flexa kleuren muurverf

Kies uit producten vanaf € 295. Bestel simpel en snel jouw verfspullen. Als je in huis een energiek gevoel wilt creëren, dan kun voor de muren met felle kleuren werken. Felle kleuren muurverf zorgen voor een vrolijke sfeer in huis, zodat thuiskomen altijd fijn is!


Gebruik een lichtere kleur op de muren dan op het plafond. Het plafond lijkt iets omlaag te komen, waardoor de ruimte wat minder groots over zal komen. Bekijk dan eens deze kleuren ! Waarom is de kleur van het jaar zo belangrijk? De kleur van jaar is de leidraad voor vele andere kleuren. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.


Ontdek hoe deze prachtige kleur en onze vier complementaire kleurenpaletten kunnen worden gebruikt om jouw huis om te toveren. Naast de muurverf van ons huismerk koop je bij GAMMA ook muurverf van merken als Histor, Sikkens en Flexa. Ook deze merken bieden muurverf aan in allerlei kleuren en effecten. Bedenk van tevoren goed waar je precies naar op zoek bent en kies voor de juiste soort verf. Laat je inspireren door ons grote aanbod topmerken.


Flexa kleuren muurverf

Bespaar tot wel via kiesproduct. Jij bepaalt hoe je betaalt. Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. Gratis verzending vanaf €50.


En ben je op zoek naar een specifieke andere kleur ? Geen probleem, we kunnen die netjes voor je mengen. Daarvoor gebruiken we de RAL-code waar je naar op zoek bent, zodat je kunt schilderen in de kleur die je voor ogen hebt. Een prachtige verf met een extra matte uitstraling, ideaal voor op de muur.


Flexa kleuren muurverf

Lakverf én muurverf kleuren. We hebben zowel muurverf kleurtesters als lakverf kleurtesters. De testers voor lakverf zijn alleen van GAMMA. Heb je een landelijk interieur of gewoon vrij kleine kamers?


Wit is een logische keuze, maar ook pastel en lichte aarde kleuren muurverf kunnen hierbij wonderen doen. Muurverf kleuren voorbeelden: de juiste toon vinden. Flexa Pure verf in kalkmat, extra mat, mat en andere glansgraden. Alle kleuren op voorraad: uitgebreid assortiment. Met onze kennis en ervaring kunnen wij de pigmenten selecteren die zorgen voor diepe intense kleuren met een langdurig mooie uitstraling.


Flexa kleuren muurverf

De ene muur is de andere niet en factoren als ondergron structuur en lichtval hebben invloed op de uiteindelijke kleur. Vooraf de kleur al op jouw muur kunnen zien geeft vertrouwen. Daarom komt Flexa met de Flexa Kleurtester met mini-roller in één. Even testen is dus zo gepiept!


Er zijn al 5verschillende kleuren om op jouw muur te proberen! Flexa Couleur Locale is een kleurcollectie dat in Lak- en muurverf verkrijgbaar is. De Flexa verf kwaliteit is als zeer goed te bestempelen, mits je de juiste producten gebruikt.


Flexa kleuren muurverf

Je kunt ervoor kiezen om flexa muurverf op hout te gebruiken, maar lees je van tevoren wel goed in. Vaak is de muurverf te har waardoor het op den duur gaat scheuren, omdat het hout werkt. Wil je een stralend resultaat gebruik dan de Pure range.


Wij kunnen deze kleur leveren in verschillende merken lakken en muurverf. De Flexa Kleur van het Jaar is bij KARWEI verkrijgbaar op de mengmachine en dus te mengen in muurverf én lak. Test nu alle kleuren uit het pallet en maak de mooiste kleuren combinaties in jou interieur!


Met de Histor Kleurkiezer zie je in één oogopslag welke kleuren goed bij elkaar passen en het beste matchen met je meubels en accessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts