woensdag 30 januari 2019

Houten lampvoet

Voordelige houten lampvoet op beslist. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Gratis retourneren dagen.


Met een losse, opvallende lampenvoet van KARWEI kun je zelf een prachtige lamp samenstellen!

Kies voor een houten of betonnen lampenvoet en wees creatief! Lampvoet gabrovo is een echte eyecatcher! Door het houten onderstel maakt het deze lamp en unieke lamp.


Bij Kwantum slaag je altijd voor een lampenvoet in diverse kleuren en stijlen. Of je nu een tafellamp wil samenstellen of juist een vloerlamp je vindt bij ons een lampenvoet in de juiste hoogte. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor houten lampenvoeten of driepoot lampvoeten. Natuurlijk zijn er ook andere uitvoeringen, zoals verchroomde lampvoeten.


Licht houten lampvoet 795.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties. De houten lampenvoet past perfect in een landelijk interieur, maar ook in een industrieel interieur zal deze lamp stralen! Door zijn neutrale kleuren is de lamp gemakkelijk te combineren. Houten vloerlampen met een driepoot als staander vindt u in onze collectie in verschillende modellen.


De houten vloerlamp met stoffen kap is vaak goed te combineren met het landelijke interieur. De lampvoet Hekla wit is een mooie accessoire. Deze pin is ontdekt door sandra ehrler.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Lampenvoeten koop je eenvoudig online bij bol. Een betonnen lampvoet past erg mooi op een kast of salontafel van gebruikt steigerhout, maar geeft ook een antiek dressoir een moderne uitstraling. Je kunt ook kiezen voor natuurlijk gevormde houten lampenvoeten.


Deze lampenvoeten zijn gemaakt van massief hout, in bewerkte of onbewerkte staat. Wat dacht u bijvoorbeeld van een houten lampvoet die iets wegheeft van een kandelaar? Of een metalen exemplaar die doet denken aan een windlicht?


De mooiste lampvoeten koopt u bij Eigenstijl Wonen. Bij Eigenstijl Wonen vindt u een grote collectie lampvoeten. De bewerkingen op het hout, geven de lampvoet een eigen stijl.

Dankzij de bruine houtkleur passen er veel lampenkappen bij de voet. Leuk om je tafel, dressoir of slaapkamer met deze lamp te decoreren. Een ronde lampvoet van acaciahout en metaal.


Een lichtbron wordt niet meegeleverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts