vrijdag 18 januari 2019

Vaas hk living

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Kies uit 4producten vanaf € 95. Een HK Living vaas in jouw interieur. Fans van HK Living , zijn natuurlijk gek op de oude, vertrouwde vormen en designs van HK Living.


De HK Living vazen passen heel goed in een vintage of landelijk interieur, maar passen ook mooi in een. Global living with furniture and home accessories from HKliving.

A Dutch brand with a raw and edgy feel. Inspired by the past and given an eclectic twist. De vaas staat prachtig op zichzelf, maar staat ook erg leuk in combinatie met de andere vazen uit de Chulucanas serie van HKliving. Het gaat om een eeuwenoud design dat nooit verveelt. Ondanks haar lange bestaan, staat deze vaas prachtig in een modern en industrieel interieur.


Deze prachtige vaas van HK Living is volledig gemaakt van keramiek en heeft dankzij de kleuren een natuurlijke uitstraling. Erg leuk te combineren met andere accessoires uit de collectie van HK Living. Deze vaas van HKliving geeft een retro look aan de ruimte.

De vaas is gemaakt van wit, groen en paars gekleurd keramiek en heeft relief. Mix en match met de andere vazen van HKliving om het plaatje compleet te maken. Deze mooie vaas van HKliving past perfect aan de eet- of bijzettafel om het interieur een industriële look te geven.


De keramiek heeft een luxe uitstraling. De HKliving vaas is een leuke toevoeging voor in je woonkamer. Koop en verkoop hk living vaas eenvoudig op Marktplaats. Verder heeft de vaas een groene kleur. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. In de HKliving vazen bewaart u de mooiste bloemen. Prachtig voor op de eettafel of op een mooie kast. Voor vaas Waterfles en vaas Carafe van HKliving zijn zelfs geen bloemen of planten nodig! Door de stijlvolle en natuurlijk uitstraling komt de vaas als accessoire perfect tot z´n recht.


Dit hebben wij gedaan om het zoeken tussen zó veel toffe items een stukje makkelijker te maken. Haal vandaag nog die vazen in huis. Van Beginner tot de Serieuze Visser.


Geef het interieur een retro touch met deze mokka vaas van HKliving klantwaardering Veilig betalen Bestel online!

Stoere vintage glazen fles vaas van HK living leuk als bloemenvaas of vaas voor takken. En ook leuk om bij te bestellen zijn de takken van HK Living. HK - Living Vaas mini garden glas 28x28x44cm.


Hierdoor is de vaas een orginineel item voor in jouw interieur en is hij ook zonder een mooie bos bloemen een plaatje om naar te kijken. Deze HKliving Vaas is een hoge glazen vaas en een sprekende decoratie voor in huis. Keramieken vaas retro - bruin. We zien dit knap staaltje vakmanschap zeker terugkomen in deze vaas.


Door de aardse kleur bruin krijgt deze vaas een robuust karakter. Leuk om zo neer te zetten of met bloemen er in. Deze retro bruine vaas van HK Living is echt een pronkstuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts