donderdag 17 januari 2019

Piet hein eek sloophout behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Acaza, thuis in muurdecoratie. Fotolijsten, behang, verf en meer! Heeft u een vraag over een van onze producten?


Dé Studio Ditte webshop van Nederland.

Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. De collectie bevat mooie nieuwe elementen met een iets meer conceptuele benadering. Daarnaast is er voor het behang een mooie matte afwerking gekozen waardoor het behang er nog realistischer uit ziet dan de eerste serie. Door de hoge afdrukkwaliteit lijken de sloophouten planken net echt en is het bijna niet van elkaar te onderscheiden. Het behang is klasse A dubbellaags vliesbehang (Non-Woven).


Heel handig, want de banen hoef je niet in te lijmen, dit doe je gewoon rechtstreeks op de muur! Zo wordt behangen een stuk eenvoudiger. Piet Hein Eek sloophout behang rol PHE 03.

Mocht u vragen hebben over de afmetingen of hoeveel rollen u nodig heeft, mag u altijd contact met ons opnemen! Behangen kan best lastig zijn. Met dit NLXL vliesbehang gaat het een stuk makkelijker.


Je smeert de muur namelijk in met lijm in plaats van de behangrol. Hierdoor kun je de rollen makkelijker corrigeren mocht er wat mis gaan. Stel uw vraag of vraag een offerte aan Je naam (verplicht) Je e-mailadres (verplicht) Je telefoonnummer. Vind piet hein het nu op Kensaq. Dit behang PHE-is afneembaar en wordt rechtstreeks op de muur geplakt.


Kleurecht in hoge resolutie en afneembaar met zachte doek. Steeds heb ik producten bedacht die pasten binnen de technische en financiële mogelijkheden. Zijn behangcollectie bevat verschillende vormen en structuren, voor ieder wat wils. En wat een geluk, met de nieuwe collectie in samenwerking met NLXL worden er nog eens acht ontwerpen aan het geheel toegevoegd.


Op zoek naar een Studio Ditte Sloophout? En behang met een robuuste betonlook van Piet Boon. Van beide soorten behang zijn diverse prints te verkrijgen. Nu ook te bestellen via onze webshop!


Er zit geen patroon in het behang.

Voor advies over hoeveel behang u nodig heeft kunt u contact met ons opnemen via de mail of u kunt ons bellen. Dit betekent dat er geen planken hetzelfde zijn in de Sloophout Wallpaper collectie. Met dit hoogkwalitatief behang tover je een muur om in een sloophouten muur.


Beschikbaar in verschillende versies! Zijn liefde voor sloophout heeft hij ook verwerkt in zijn designbehang voor NLXL.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts