donderdag 10 januari 2019

Eigen sticker ontwerpen

Druk stickers van je eigen ontwerp. Wil je zelf stickers ontwerpen ? Via onderstaande ontwerpmodule kun je gemakkelijk stickers maken en bestellen. Onze ontwerpmodule is gemakkelijk in gebruik, waardoor zelfs mensen met weinig computerkennis deze kunnen.


U kunt uw eigen full colour sticker zelf ontwerpen , en uw full colour sticker voorzien van eigen ontwerp en tekst.

De full colour stickers zijn zelf te plakken in uw babykamer, kinderkamer, keuken, slaapkamer en woonkamer. Gebruik je eigen afbeeldingen, logo en tekst om het plaatje compleet te maken. Verkrijgbaar in diverse vormen. Tekst stickers eigen ontwerp beoordeeld door: Suzanne Freijser Ik had gekozen voor eenmalige machtiging, maar hier kies ik de volgende keer niet voor, want hierdoor kreeg ik de sticker pas na dagen.


Helaas kreeg ik de eerste keer de verkeerde kleur. Stickers maken of ontwerpen. Wij bieden hier twee verschillende soorten stickers aan.

Ontwerp hier snel en eenvoudig uw eigen stickers ! Bent u klaar met ontwerpen ? Sla dan uw ontwerp op en stel uw sticker samen indien u dat nog niet heeft gedaan. Start direct online in onze tool met ontwerpen of upload een kant en klaar bestand. Via onze tool is het mogelijk om binnen stappen uw eigen stickers te ontwerpen. Dit is zo simpel dat het niet eens nodig is om grafische kennis te bezitten. Mocht u wel wit in uw ontwerp hebben of plakt u de sticker op een donkere ondergron kies dan altijd transparant incl wit inkt.


Keuring stickers Onze keuringstickers zijn geschikt om op machines en gereedschappen te plakken waarbij een keuring is uitgevoerd. Deze stickers bieden we aan met een standaard belijming of een hard klevende. Dan ben jij hier aan het juiste adres! Dus, laat je stickers drukken bij de specialist!


Zo heb je altijd de juiste prijs en de beste keuze. Om het bestellen van stickers helemaal compleet te maken zijn verzendingen boven €10- gratis! Standaard vormen of eigen ontwerp.


Voordat je stickers laat printen, heb je natuurlijk een ontwerp van een sticker nodig.

Maak eigen stickers en etiketten! Heb je zelf nog geen ontwerp ? Bij Studentendrukwerk bieden gratis een online editor aan waarin je zelf je sticker kan ontwerpen. Omdat wij alle stickers in eigen drukkerij printen, kunnen je stickers. Je maakt in 1-2-je eigen ontwerp via de online editor of je laad jouw ontwerp eenvoudig op. Bovendien hebben we naast het aanbod eigen ontwerp kaarten ook stickers , magneten, buttons en giveaways beschikbaar.


Uiteraard ook allemaal 1 naar wens aan te passen. Wij maken stickers met uw eigen tekst. Voor bv tekststicker, naamsticker, reclamesticker. We leveren ze als losse plakletters aan. Ook is het mogelijk om zelf een combinatie met een afbeelding uit onze winkel op te geven.


Eigen ontwerp Naamstempel sticker. Laat dan stickers drukken met jouw eigen ontwerp. Van heel groot tot heel klein, bij Drukwerkdeal.


Als je al een eigen bestand hebt, kun je direct je sticker bestellen via onze website en aan het einde van je bestelling je bestand uploaden. Dan kun je zelf sticker labels ontwerpen met onze ontwerpmodule. In het blog Hoe werkt zelf stickers ontwerpen ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts