woensdag 23 januari 2019

Grenenhout buiten

Alle kasten shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Wij leveren grenenhout voor buiten altijd tegen de juiste prijs. Het is na vurenhout de meest populaire naaldhoutsoort in Nederland.


Grenen tuinhout thuisbezorgd. De kleur van grenenhout is doorgaans licht, soms zelfs wat geelachtig.

Hars en noesten kunt u terugvinden in het hout. Het hars in grenenhout is zelfs te herkennen aan de geur die het verspreidt. In de bouw wordt grenen gebruikt voor zowel binnen als buiten betimmering. Denk bijvoorbeeld aan kozijnen, deuren en dorpels. Maar ook voor massief houten vloeren is grenenhout een veel gebruikte houtsoort.


Bent u toe aan een nieuw tuinhuis? GAMMA heeft van alles aan grenen balken, grenen planken of latten. Om grenen buiten langer mooi te houden is het verstandig om dit hout al direct te impregneren.

Wij hebben voornamelijk hardhoutsoorten in ons assortiment, zowel tropisch als Europees hardhout. Dit zijn geschikte houtsoorten voor buiten maar kunnen uiteraard ook binnen worden gebruikt. Onze houtsoorten hebben niet alleen een goede kwaliteit en een lange levensduur maar zijn ook gewoon mooi om te zien.


Of hout voor het maken van meubels? Maak van grenen balken en grenen planken een nieuw tuinhuis of schutting. Met grenen vloerdelen kunt u ook prima een grenenhouten vloer maken. Dit is typisch een houtsoort voor buiten.


U kunt hier van alles van maken. Onbehandeld zachthout voor buiten. Een regelmatige behandeling met bijvoorbeeld een vochtregulerende buitenbeits verlengt de levensduur van het hout en voorkomt ook vergrijzing van het hout.


Woca is een Deense fabrikant gespecialiseerd in de behandeling van hout voor zowel binnen als buiten. Hun Exterior Oil serie is zeer goed bruikbaar voor het behandelen van de verschillende soorten hout en heeft voor diverse houtsoorten een specifiek pigment zoals voor Douglas Hout. Zowel in kleur als transparant verkrijgbaar.


Wanneer je grenenhout voor buiten wilt gebruiken is het aan te raden om het grenenhout voor buiten te behandelen. Je beschermt op deze manier niet alleen het hout van diverse weersinvloeden zoals zon, wind en regen. Maar je verlengt automatisch ook de levensduur van het hout.


De grenen planken die wij verkopen zijn altijd geïmpregneerd. Deze impregnatie is nodig om de planken bestand te laten zijn tegen alle weersinvloeden.

Een grenen plank heeft gemiddeld een levensduur van tot jaar. Hout voor buiten in oneindige variaties. Als het gaat om de verschillende formaten hout voor buiten , heeft Onlinetuinhout.


U vindt hier planken, vlonders, palen en ander hout voor buiten in allerlei hoogte-, breedte- en diktematen. Duurzaamheidsklassen hout. Hout wordt beoordeeld op duurzaamheid. Dit zegt namelijk iets over de levensduur.


Hoe langer de levensduur is, des te beter de duurzaamheid. Het wordt ook wel aangeduid als grenenhout. In Vlaanderen is het de meest gebruikte houtsoort.


Meestal wordt het gebruikt voor toepassingen waarbij het niet in het zicht is. Bekijk ons assortiment hout , onze hout aanbiedingen en bestel je houten planken online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts