vrijdag 18 januari 2019

Industriele inrichting

Bestel woonkamerinrichtingen online. Alles voor uw huis bij woonwarenhuis OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt!


Mooi design voor scherpe prijzen!

De passende fauteuils - OTTO. Ontspannen en je goed voelen! Kasten van OTTO zorgen voor orde! Op naar woonwarenhuis OTTO!


De trend in wonen waar we met zijn allen geen genoeg van kunnen krijgen is toch wel de industriele inrichting. Wat zo fijn is aan een industrieel interieur is dat het zo heerlijk te combineren is met andere stijlen. Kies voor niet te veel poespas in een industriële inrichting.

Hou de inrichting minimalistisch en vooral erg open. Prop niet te veel meubels in een kleine ruimte, dit past niet bij de open, ruimtelijke stijl. Oude voorwerpen zoals ouderwetse schijnwerpers en lampen zie je veel terug in dit interieur. Wat maakt een inrichting nu echt industrieel? Hoe krijg ik dat effect van een stoere, basic ruimte waarin je je toch thuis kunt voelen?


Benieuwd hoe zo’n industrieel interieur in de praktijk er uit ziet? Afhankelijk van je voorkeur kan de industriële inrichting meer leunen naar hedendaags chique of stoere steampunk. Het selecteren van het juiste kleurenpalet is essentieel om de basis te vormen voor je interieurontwerp. Ook extra grote bloempotten passen goed in een industriële inrichting.


Zoals je hebt kunnen lezen, zijn er een aantal elementen die horen bij een industrieel interieur. Woningen met een industrieel interieur kenmerken zich door het gebruik van ruwe, robuuste materialen zoals onbewerkt hout, metaal, beton en baksteen. Het is simpelweg niet meer weg te denken uit de woonwereld. Een industriële inrichting woonkamer is helemaal van nu.


Industriële slaapkamer inrichting. De stoere uitstraling en robuuste materialen in combinatie met gepaste aankleding zorgen voor een authentieke sfeer. Droom jij van een mooie industriële inrichting in jouw woning?

Bij een industriële inrichting schrik je misschien bij het idee dat je huis er uit komt te zien als een koude fabriekshal. Dit beeld is natuurlijk niet juist, om een industriële touche aan je inrichting te geven kan je kiezen voor opvallende industriële meubels in je huis zonder dat het koud aanvoelt. We moeten eerst nog schilderen en daarna gaan we naar Ikea voor een kast en bureau.


Daarna komt pas het inruimen, opruimen en gezellig maken uiteraard. Toch kon ik het niet laten om alvast te speuren naar stoere opbergers en accessoires voor een industriële inrichting en uitstraling. Het industriële interieur is niet alleen tijdloos, maar ook nog eens een van de meest veelzijdige interieurstijlen.


De industriële inrichting kan op ontzettend veel verschillende manieren worden toegepast. Hout, staal en beton zijn bekende materialen, een rauwe afwerking is een ‘must’. Wanneer je een industriële inrichting wilt opbouwen, is het niet handig om te kiezen voor knusse meubeltjes. Je kiest eerder voor ruwe materialen en grove designs.


Stoelen zijn bij voorkeur van metaal of van verweerd hout, de lampen zijn vrijwel altijd van zwaar gietijzer. Een bankstel is mooi als het groot, zwaar en enigszins plomp van vorm is. En als je de meubels gaat uitkiezen voor een industriële inrichting , dan zijn met name strakke stoelen, tafels en soortgelijke industriële meubels de juiste keuze!


Vind op de Wooninspiratie pagina van KARWEI allerlei tips en trends rondom de industriële inrichting. Ga voor contrasten, maar houd het vooral simpel en minimalistisch. Waar inrichting en interieur normaal draaien om het perfectioneren van een woning, draait de industriële trend vooral om het tonen van de rauwe onderlaag van een ruimte.


Bouwmaterialen en meubels worden niet perfect afgewerkt maar je laat juist de authentieke uitstraling van het materiaal zien. Horeca inrichting met smaak gemaakt” Heeft u een horecazaak en u bent op zoek naar maatwerk meubilair met een eigen unieke uitstraling? Steelwork zorgt dat de inrichting van uw horecazaak die unieke uitstraling krijgt.


Iedere wens kunt u met ons bespreken en wij denken met u mee. Voor de beste en ook de meest praktische inrichting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts