dinsdag 29 januari 2019

Stoelen kartell

Gratis verzending vanaf €25. Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Ook de Masters stoel van Starck is een groot succes geworden. Deze veelzijdige stoel staat prima aan de eettafel, maar ook in de tuin.


De design stoelen Maui, Masters en Louis Ghost zijn dan ook niet meer weg te denken uit de hedendaagse woonwereld.

Deze mooie set stoelen is ontworpen door Patricia Urquiola en heeft een traditionele uitstraling met een moderne twist. Ze zijn comfortabel en verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Hierdoor passen ze in elk interieur. Vaak zit de jus verborgen in details.


De stoelen zijn zowel per stuk als per set beschikbaar. Koop en verkoop kartell stoel eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Bekijk de nieuwe collectie bij De Bijenkorf nu online. Bent u op zoek naar mooie Stoelen ?

Neem snel een kijkje, hier ziet u Kartell. Louis Ghost, Victoria Ghost, Ghost Buster, Francois Ghost und Charles Ghost auf Lager. De stoel heeft een breedte van centimeter, een diepte van centimeter en een hoogte.


Dit open en ruimtelijke lijnenspel vloeit uiteindelijk samen in de omtrek van de stoel. Kartell Stoelen koop je eenvoudig online bij bol. Niet geheel onbelangrijk: de Masters heeft een heerlijk zitcomfort. De Ghost stoelen zijn ontworpen door topontwerper Philippe Starck. Starck heeft zich bij het ontwerp van de Ghost collectie laten inspireren door de Franse barokmode uit de negentiende eeuw.


De prijs van een Lou Lou Ghost stoel begint reeds vanaf €8-. Kies uit 1producten vanaf € 800. In het ontwerp zijn drie designklassiekers gecombineerd tot één bijzonder vormgegeven stoel. NO stoel € 1waswit middengrijs venkelgroen lichtoranje Op voorraad. Voor 17:bestel morgen in huis.


Het geheel ‘zitgedeelte-rugleuning’ in polyproyleen is vastgemaakt aan een verchroomde stalen structuur. Deze stoel kan ook vastgemaakt worden aan andere stoelen van hetzelfde type in rijen tot in het oneindige, dankzij een eenvoudig haakje achteraan. Ontdek het uitgebreide woonassortiment. De designer Philippe Starck heeft voor dit ontwerp zijn inspiratie gehaald uit andere iconen.


Hij heeft namelijk elementen gebruikt uit drie verschillende klassieke stoelen en deze gegoten in één. De Louis Ghost stoel is stapelbaar tot zes stoelen.

Een collectie waar technologie, kwaliteit en duurzaamheid centraal staan. De designer heeft namelijk elementen gehaald uit drie verschillende klassieke stoelen en deze gegoten in één.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts