vrijdag 18 januari 2019

Spiegel tafel

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Bekijk ons ruime aanbod en bestel online! Gratis bezorging boven de €500. Levering door Nederland en België. De actuele levertijd is: tot werkdagen.


Onze romantische kaptafel is een echt juweeltje en een ruimtespaarder.

Voeg een vleugje elegantie toe aan je interieur met onze klassieke wandtafel! Deze tafel is gemaakt van massief mangohout en is een geweldige aanvulling op je interieur. Hij kan gebruikt worden als bijzettafel, dressoir, haltafel, tafel onder spiegel , enz. De tafel is gemaakt van massief ruw mangohout en heeft een stevig tafelblad waarop je dec. Spiegeltje , spiegeltje aan de wand.


Retro, modern, klassiek of juist een beetje vintage. Je kan je interieur geheel aanpassen naar je persoonlijkheid. Deze nieuwe trend in spiegelland is zeer populair en gaat de komende jaren blijven groeien.

De tafel spiegel is een steeds vaker gezien interieurstuk en zorgt voor de ultieme uitstraling van je tafel , of eethoek. Een sierlijke spiegel boven het dressoir in de woonkamer, een passpiegel in de hal en een plakspiegel op de deur van je slaapkamer. En ook niet onbelangrijk: een stoere ronde spiegel in bijvoorbeeld de badkamer.


Geef je interieur een boost met de juiste spiegel. Wat je wensen ook zijn, voor elke plek is er een bijpassende spiegel. Zowel de kleur(en) als de maat. Heb je een mooie spiegel gezien in ons assortiment?


Alle spiegels kun je direct online bestellen en zijn uit voorraad leverbaar. Op zoek naar bijvoorbeeld een bijpassende tafeltje of kastje dat je eronder kunt plaatsen? Om de tafel aan de muur te bevestigen gebruiken we de haakse klossen zoals bij stap 9. Door deze in de hoeken te zetten kunnen we de tafel tegen een muur zetten.


Als die waterpas staat dan bevestigen we de twee scharnieren tegen de muur. Gebruik een schroefoog om de tafel ingeklapt te houden. Even controleren of je haar goed zit of je kleding netjes is.


Ze zijn er in allerlei varianten en kleuren. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.


Verfraaien van uw huis met spiegels.

Ruim assortiment online bestellen! Shop meubels voor de laagste prijs! Bank I Kast I Bed I Tafels. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Noa Make-up tafel , spiegel.


De Noa tafel , met het schuine detail op de lade en de slanke poten, geeft je interieur een moderne en futuristische invalshoek. Glazen tafel op maat gemaakt. Ieder foto in glas is mogelijk.


Let daarbij wel op de verhoudingen. Wist u dat een spiegel ook licht door kan laten? Door de zilverlaag gedeeltelijk te verwijderen en te vervangen door transparante kleuren kan een prachtige gedecoreerde spiegel worden verkregen. Hoe vaak zien we dingen vanuit een nieuw perspectief? Het idee van een wereld vol nuances is het uitgangspunt voor het ontwerp van de Block- tafel.


Dankzij het spiegelende effect van de tafel bekijk je de ruimte steeds vanuit een andere hoek en ziet je woning er een stuk moderner uit. Met hun opvallende frames en vormen tillen ze je interieur naar een hoger niveau. Een spiegel is meer dan gewoon een hulpmiddel om te zien of je haar goed ligt. Je kamer ziet er groter en lichter uit met één grote wandspiegel of meerdere kleintjes bij elkaar.


De kaptafel is een meubelstuk dat niet kan ontbreken in de slaapkamer van een vrouw! Goedkope spiegels : de mooiste wandspiegels en passpiegels. Bij Kwantum hebben we een uitgebreid assortiment aan spiegels.


Vind hier je passpiegel, houten spiegel of (brocante) wandspiegel, voor de slaapkamer, gang en waar je maar wil. Wil je de ruimte groter laten lijken? Ook hier is een spiegel erg geschikt voor, omdat het het licht weerkaatst. Bij de keuze voor een decoratieve spiegel ben je meer bezig met de uitstraling van de spiegel.


Kies je voor een oval spiegel , vierkante spiegel , ronde spiegel of rechthoekige spiegel … En wat voor lijst kies je?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts