donderdag 24 januari 2019

Nix18 stickers

De NIX-campagne is een initiatief van het ministerie van Volksgezondhei Welzijn en Sport in samenwerking met een groot aantal partners. Het doel van NIXis niet. De raamstickers kun je gratis bestellen bij Horeca Stichting Nederland. Per adres kun je maximaal stickers bestellen.


Bestel nu GRATIS de leeftijdsticker! Op deze pagina vind je materialen die je helpen NIXuit te dragen. Van posters tot muntjes en van polsbandjes tot raamstickers, je vindt het allemaal hier.


Snelle levering en veilig betalen via iDEAL, overboeking of Mister Cash. Deursticker met NIXlogo en tekstregel ‘onder de jaar verstrekken we geen alcohol en tabak’. De deursticker kan worden ingezet bij horecagelegenheden en paracommerciële instellingen om de leeftijdsgrens voor verkoop van alcohol en tabak aan te geven. Je bent als ondernemer volgens de Drank- en Horecawet verplicht om bij de ingang(en) van uw bedrijf aan te geven welke leeftijdsgrens geldt. Door het opplakken van een sticker voldoe je aan de wet.


Voorkom gemakkelijk een boete en bestel nu GRATIS deze dubbelzijdige leeftijdstickers! Deze stickers worden gratis te beschikking gesteld door Horeca Stichting Nederland. Op de NIXwebsite vind je alle campagnemiddelen om dit mogelijk te maken. Vraag hier de gratis alcoholsticker aan.


In de supermarkt wordt aan jongeren gevraagd klaar te staan met hun legitimatiebewijs wanneer zij. Dé Sticker Webshop van Nederlan Eigen ontwerp. Een inmiddels iconisch begrip dat niet meer uit Nederland is weg te denken. We werken er met veel plezier aan. Omdat het leuke mensen zijn en omdat ze een belangrijke missie hebben: Niet roken, niet drinken, onder de 18.


Vorig jaar heeft u vanuit de campagne NIXonder andere stickers en kaarten met leeftijdschecker ontvangen. Schenktijden- en NIX18-stickers zijn de meest gebruikte ondersteuningsmaterialen. Dé campagne slogan om aan te geven dat u graag ziet dat klanten bij u pinnen.


U kunt kiezen uit (raam) stickers , hangborden, beurtbalkjes en wobbler voor op de betaalautomaat. De gesneden vinyl stickers (plakfolie) zijn makkelijk zelf te ontwerpen in de juiste maat met onze online ontwerper. Hieronder staan enkele voorbeelden van gewone gesneden vinyl stickers (plakletters, plakfolie) voor op ramen.


U kunt uw ruit geheel of gedeeltelijk voorzien van gesneden vinyl stickers. Reactie Jongerenvoorstelling Hot Spot Deze voorstelling werkt 1keer beter dan een les of het verplicht lezen van een folder. Elke school zou jongeren naar een. Transparante stickers op rol. Vaak zijn doorzichtige stickers op rol handiger in gebruik.


Denk hierbij aan winkels of aan een grotere productielijn waarbij veel producten geplakt moeten worden. Natuurlijk kunnen we uw transparante stickers ook op deze handige rollen drukken. Klik hier om verder te gaan naar onze stickers op rol. Wat leuk dat je ons bezoekt!


Nix18 stickers

Onze stickers plakken overal op! Of je nou op zoek bent naar letter stickers , cijfer stickers , naamstickers, logo stickers , we kunnen het allemaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts