dinsdag 8 januari 2019

Parasolhoes groot

Bescherm uw parasol met een afdekhoes. Diverse soorten en maten beschikbaar. Keuze uit méér dan 6verschillende Tuinmeubelhoezen. Bestel nu, binnen uur geleverd! Weten welke hoes het beste past?


Zoek uw perfecte hoes op maat! Alle parasolhoezen vind je op beslist. Kies uit producten vanaf € 125. Tip: Controleer of de parasolhoes de juiste breedte heeft. Een parasol heeft als doel om bescherming te bieden tegen de zon en bestaat uit baleinen die bespannen zijn met een doek wat overeenkomt met de constructie van een paraplu.


De maat van een parasol is vaak echter veel groter dan die van een paraplu en wordt vaak op terras, in de tuin of op het strand gebruikt. Grote collectie en direct uit voorraad leverbaar. Hans Arends De parasolhoes oogt degelijk.


Parasolhoes groot

Naden zijn stevig en netjes afgezet met een stevige omranding. Het materiaal waarmee de hoes vervaardigd is voelt stevig en degelijk aan. De bijgeleverde stok vereenvoudigd het plaatsen of verwijderen van de parasolhoes. Nadeel vind ik dat de stok los geleverd is.


Beschrijving Eurotrail parasolhoes groot Voor parasols met diameter van 2tot 4cm. Eurotrail Basic Covers Deze hoezen zijn vervaardigd van een 1 polyester materiaal met getapte naden en dus 1 waterdicht. Hoes is voorzien van een uv werende coating.


Parasolhoes groot

Hierdoor gaat de hoes langer mee. Lesliliving parasolhoes - Waterdicht - UV bestendig - Grijs - Tot Ø 4m. Een strak ontwerp met rechte lijnen, dat met de acht stijlvol vormgegeven baleinen ook van onderen bezien een prachtig uiterlijk heeft. Zo geniet een heel gezelschap van de klasse die u uitstraalt, vaak tot ’s avonds laat. Als u in het bezit bent van een parasol wilt u hier natuurlijk zo lang mogelijk van genieten!


Met een parasolhoes verlengt u de levensduur van de parasol en blijft hij jarenlang als nieuw. De parasolhoes is geschikt voor parasols met een diameter van maximaal 4centimeter, de beschermhoes is niet geschikt voor zweefparasols. De maten van een parasolhoes staan per product vermeld.


Parasolhoes groot

Om een indicatie te krijgen van de hoezen die geschikt zijn voor uw parasol, gebruikt u de keuzehulp boven aan deze pagina. Zorg er voor dat de parasolhoes altijd ruimer is dan de afmetingen van de parasol en meet de parasol altijd na voordat u de hoes besteld. De kwaliteit van hoes vindt u terug onderaan op de productpagina. Hier staat met een cijfer aangegeven hoe goed deze hoes beoordeeld is door ons en onze klanten.


Bekijk nu onze uitgebreide collectie van Groot. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Vergelijkbare zoekopdrachten voor parasolhoes praxis. Info over parasolhoes praxis. Hoe groot moet de hoes zijn, wat is het beste materiaal en welke is geschikt voor welk type parasol?


Parasolhoes groot

Onze collectie parasolhoezen is de grootste collectie online te vinden en bestaat uit verschillende A-merken, maar ook uit eigen ontwerp en design. Koop en verkoop parasol groot eenvoudig op Marktplaats. Parasols koop je eenvoudig online bij bol. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Deze hoes is weerbestendig zodat u uw parasol ook tijdens slecht weer buiten kunt laten. Heb je geen plek om je parasol binnen te zetten? Kies dan voor een parasolhoes die groot genoeg is om ook het frame van je parasol te bedekken.


Een parasolframe dat met weer en wind buiten staat is gevoelig voor roestvorming. Dat kan zorgen voor minder gebruiksgemak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts