dinsdag 22 januari 2019

Toilettafel modern

Ruim assortiment Toilettafel modern. Alle merken voor de laagste prijs. Shop direct online op beslist. Tafels voor lage prijzen online. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Kamers vrij in Moderne Hotel.

Bekijk meer ideeën over Moderne kaptafel, Interieur en Modern. Je hebt al je beautyproducten handig op één plaats. Een kaptafel bestaat al heel lang en is nog altijd een trendy meubelstuk.


Van een klassieke en barokke tot een moderne en designvolle stijl. Een toilettafel is dé plek om ’s morgens rustig aan te zitten om je make-up en je haar te doen. Maar de toilettafels van IKEA gebruik je niet alleen meer voor je uiterlijk. Een hele fraaie modern vormgegeven kaptafel voorzien van een grote spiegel met zachte ledverlichting rondom.


Het is een bureau of een toilettafel.

Maar het is ook een bergkast met een verborgen vak onder het blad. Handig dus als toilet- of kaptafel. Zoek je meer meubels en woonaccessoires? De kaptafel is meer dan alleen een meubelstuk. Homfa kaptafel met spiegel kaptafel lade werktafel modern wit hout tafel (13x 7x 5cm) kruk.


IKEA - MALM, Toilettafel , wit, In de brede met vilt beklede lade is voldoende plaats voor make-up en sieraden. Wees maar niet ongerust voor lelijke vlekken omdat het duurzame glazen blad eenvoudig schoon te houden is. De lade is makkelijk te openen en te sluiten. Kaptafel make-up tafel Dover wit met spiegel toilettafel.


Deze opmaaktafel zal met zijn moderne , stijlvolle ontwerp een geweldige aanvulling zijn op je slaapkamerinrichting. Dit exemplaar is prachtig in haar eenvoud. Download this image for free in HD resolution the choice download button below. Handgemaakte moderne kaptafel met grote lade en drieluik spiegel.


Nu met gratis bijpassende kruk met bekleding. De meegeleverde kruk is gewatteerd en biedt daardoor veel zichtcomfort. De kruk past perfect bij en onder de kaptafel zodat deze weinig tot geen ruimte in beslag neemt.


Zie foto voor het juiste patroon van de bijpassende kruk!

Een ware lust voor het oog, deze kaptafels. Verkrijgbaar in moderne stijl, of met juist een brocante touch! Kaptafels met of zonder spiegel en krukje, wij hebben een uitgebreide collectie. Bestel uw kaptafel online of haal uw bestelling direct af in Oirschot. Het grote voordeel van sidetables is dat ze weinig loopruimte in beslag nemen, maar toch voor een decoratief en praktisch element in huis zorgen.


Je kunt dit meubel bijvoorbeeld goed gebruiken in een smalle hal: combineer met een design kapstok voor aan de wand en je hebt in één klap een moderne entree! Een leuke kaptafel en accessoires bestel je online bij Kaptafelstore. Gratis verzending binnen Nederlan afhalen mogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts