dinsdag 15 januari 2019

Eric kusters

Vind eric kuster meubels als je nu zoekt. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek.


His craftsmanship, joie de vivre, eye for beauty and creative vision combine to create breathtaking pieces of furniture, luxury home accessories and sumptuous textiles, which. He also creates exclusive interior design products, from furniture and fabrics to luxury home accessories and fragrances under his Metropolitan Luxury label. De schelpenvazen en potten geven een luxe uitstraling aan het interieur en creëren de glamoureuze Metropolitan Luxury sfeer.

Van kleins af aan struinde Eric iedere zaterdag over de rommelmarkt in Utrecht om daar naar oude spulletjes te zoeken en deze op te knappen. Zijn kamer stond vol met meubels die hij had gerestaureerd. Eric is commercieel opgeleid en vanuit de marketinghoek verder het vak ingerold.


Eric kuster noppen vazen zwart 2x incl orginele kunst opmaak orchidee en ghostwood twv 1euro opmaak vazen zijn winkelprijs 305. Zijn unieke stijl die wordt herkend als Metropolitan Luxury is bekend bij menig bekende Nederlanders en buitenlandse sterren. Tegenwoordig is hij naast interieurdesigner ook bezig met het ontwerpen van zijn eigen meubels, boeken en. Dit luxe tijdschrift is speciaal voor kritische kosmopolitische lezers. In dit tijdschrift vindt u onder andere reportages van Kuster zijn interieur creaties.


Wegens een nieuwe woning en bank, doen wij onze oude bank weg.

Bekijk alles met eric kuster ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Eric Kusters heeft functies op zijn of haar profiel. See 1posts by EricKuster metropolitan luxury.


To see photos and videos that disappear after hours,. Zijn vakmanschap, levensvreugde, oog voor schoonheid en creatieve visie combineren om adembenemende meubels, luxe woonaccessoires en luxueuze textiel te creëren,die aardetinten en hoogglans, serieus en sexy contrasteren. Status Living maakt een totaal ontwerp met kleurplan, lichtplan , afwerkingen plafond , wanden en vloeren tot aan de accessoires waarin zijn meubels met zijn collectie aan stoffen altijd goed toepasbaar zijn.


Deze banken zijn bij ons standaard uit voorraad leverbaar. Zo hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe bank. Eric is een van de meest toonaangevende interieurdesigners van dit moment. Met interieurs die bekend staan om hun internationale uitstraling.


De spiegelfotolijsten en spiegels met spiegelrand geven een luxe uitstraling aan het interieur en creëren de glamoureuze Metropolitan Luxury sfeer. Onze salontafels worden vervaardigd met top kwaliteit materialen en hoogwaardige lak. Onze blok salontafels worden afgewerkt met meerdere laklagen voor een duurzaam resultaat. De toplaag is uv-bestendig.


Op maat gemaakt interieur, wij realiseren alles! Gratis verzending Strakke vloerlamp voorzien van led verlichting uitgevoerd.

Hij ontwierp menig collectie voor Borek. Denk aan de Lincoln lounge, de Colins en de Miami Beach. We mogen en kunnen nog veel verwachten van deze designer! Plaats je banken symmetrisch bij de openhaard wordt het zicht geblokkeerd door de armleuningen, daarom de chaise longue. Ik zeg met nadruk ‘bezit’ en niet ‘bewoont’, want Kuster woont in Amsterdam en gebruikt de villa als showroom en kantoor.


Stijlbanken op maat, samenstelling, en zit diepte bij Driehoek Meubelen. Al onze banken in 8verschillende kleuren 1verschillende Italiaanse stoffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts