dinsdag 8 januari 2019

Trae lyx naturel finish

Profiteer van extra korting op Trae Lyx verf en snel thuis geleverd. Altijd scherp geprijsd bij Verfwebwinkel. Bestel nu je Trae Lyx producten! Voordeligste verf webshop. Ruim assortiment aan Trae Lyx producten.


Hierdoor zijn de Trae Lyx producten van een zeer hoge kwaliteit. De toplaag kan gebruikt worden om wanden te beschermen nadat ze zijn behandeld met muurverf, spackverf, stucwerk etc. Super handig dus als je extra bescherming op je muur wilt!


Deze toplaag geeft een zeer matte uitstraling en is ook nog eens krasvast. Ultra mat: mooie afwerking. Ze vertellen ons over de uitstekende en ultramatte afwering, precies zoals het product belooft. Tip voor de l (Nederland): bestel er een rollersetje en een extra roller (of een kwastje zoals een spalter) bij, dan is de zending verzendkosten -vrij (Boven e 10- geen verzendkosten). Trae-lyx Naturel Finish Mat is speciaal ontwikkeld om wanden te beschermen.


Door klanten beoordeeld met een 1. Gereedschap - Verf - Behang. Het is geschikt voor wanden, die zijn afgewerkt met latex, stucwerk, spack, enz. Alles om te klussen op beslist. Beschrijving Trae lyx naturel.


Het is ook geschikt als afwerking van minerale ondergronden, zoals vloeren en wanden met betonlook. De droge laag is zeer elastisch en niet vergelend. Zowel TRAE LYX Natural Finish als Mineral Finish kunnen dus op de keukenmuur worden gebruikt om deze te beschermen tegen vocht en vuil. Afhankelijk van de structuur en zuiging van de muur kies je voor de ene of de andere vernis. Twijfel je welk product voor jou het beste is?


TRAE LYX NATUREL is een ultra matte 2-componentenlak van projectkwaliteit. Het bijzondere aan deze lak is, dat, na droging van de lak, de vloer een onbehandelde uitstraling heeft, terwijl deze optimaal beschermd is. De verf is naast wanden, die zijn afgewerkt met latex,geschikt voor stucwerk, spack, enz.


Hij is matter dan de één componenten blanke polyurethaan lakken dus de muur lijkt onbehandeld! Maar omdat het twee componenten verf is moet je dit wel op de juiste manier verwerken om problemen te voorkomen. Naturel Finish is een twee componenten watergedragen vernis voor muurverf om alle plekken tegen te gaan.


Trae-Lyx Naturel Finish beschermt de wand en geeft deze een ultra matte uitstraling. Waar kun je het beste een Trae Lyx TRAE-LYX NATUREL FINISH Verf kopen? Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Trae Lyx Naturel Finish Trae Lyx Naturel Finish beschermt de wand en geeft deze een ultra matte uitstraling.


Dit product is slijt-, kras- en stootvast en zorgt ervoor dat de ondergrond zijn natuurlijke uitstraling behoudt. Gratis verzending boven eur 500. Track en trace: volg je bestelling. Van mineral finish , loogbeits, lak en olie tot hardwax pro en naturel extra.


Vandaag bestel morgen klussen! Trae - Lyx producten tegen de laagste prijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts