maandag 21 januari 2019

Riverdale geurstokjes intratuin

Keuze uit heerlijke geuren: €195. De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Bespaar tot wel via kiesproduct. Riverdale bij Smulderstextiel. Geurstokjes verspreiden een heerlijke geur zonder dat je er omkijken naar hebt.


De stokjes staan in een interieurparfum en geven zelf heel langzaam de geur af aan de ruimte, doordat het parfum in het hout trekt. Dit maakt geurstokjes ideaal voor ruimtes zoals de badkamer of het toilet. Het unieke bloemenaroma van lotus en jasmijn zorgt voor een weergaloze, luxueuze geurervaring.


Van woonkamer tot badkamer, keuken en toilet. De geurstokjes zijn te gebruiken in het hele huis. Steek af en toe een geurkaars aan en verwelkom gasten met een heerlijke geur in huis!


Geurkaarsen geven een zachte geur af die zich natuurlijk verspreidt. Kies uit de vele verschillende geuren van Bolsius of Bridgewater zoals lavendel of vanille. Bij Intratuin vind je diverse soorten, van geurkaarsen in een glas tot geurtheelichten.


Zet de items in de woonkamer, slaapkamer of badkamer. Natuurlijke en stijlvolle geurstokjes. Een theelichtje kun je zo neerzetten, maar leuker is in een waxinelichthouder of theelichthouder! Met geurstokjes worden je zintuigen geprikkeld en iedere ruimte krijgt zijn eigen karakter. De perfecte manier om extra te kunnen ontspannen in de badkamer, je thuis te voelen in de woonkamer of slaapkamer en te zorgen voor een fris toilet.


Voor de auto is een autoverfrisser een betere optie. Verwelkom jezelf en je gasten met een heerlijke geur in huis. Met interieurparfum zoals Scentchips olie of Rituals geurstokjes wordt je huis knus en gezellig. Dan past een landelijke of brocante styling meer bij jou. Stijlen met elkaar combineren mag natuurlijk ook, hiermee creëer je helemaal je eigen sfeer!


Alle accessoires voor de vloer, wand en alles er tussenin vind je volop bij Intratuin ! Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in. Alle geurstokjes vind je op beslist. Bestel simpel jouw woondecoratie online.


Bekijk ons unieke assortiment geurstokjes. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Ons eigen karakter komt terug in alle items voor jouw interieur.


Leuk om weg te geven als cadeau, nog leuker om zelf te houden. Misschien komt dat originele item waar u al die tijd al naar op zoek was wel een keer aan bod. Ik ben erg blij met deze geurstokjes.


Je krijgt maar liefst 4ml voor een hele redelijke prijs. De geur is precies goe niet te zwak en niet te sterk. Deze zal ik in het vervolg nogmaals kopen. Maison Berger geurstokjes Silk TouchLaat je verrassen door een geur die een balans heeft tussen fris, bloemig en kruidig!


Deze geur opent met verfrissende topnoten die jouw zintuigen doen prikkelen. Vervolgens vindt er een perfecte samensmelting plaats met het. Een heerlijk luxe woonaccessoire. Deze Couture geurstokjes verspreiden langzaam een fijne geur in de ruimte. Heel veel originele artikelen met kortingen tot maar liefst ! Scoor nu mooie artikelen uit eerdere collecties voor een leuk prijsje.


De outlet wordt elke keer aangevuld met nieuwe producten en het aanbod veranderd regelmatig. Op deze manier kom je telkens andere koopjes tegen in de. Op zoek naar een specifiek item om jouw serviescollectie compleet te maken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts