maandag 28 januari 2019

Structuur behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels. Het bijzondere van dit behang is de voelbare structuur. Het structuurbehang heeft verschillende oppervlakken en geeft een uniek resultaat in een interieur.


Structuur behang

Bloemenornamenten, geometrische patronen en klassieke strepen kenmerken deze collectie, waarbij een ruimtelijk effect ontstaat. Structuur Behang Ontdek hier structuren voor op uw muur. Denk aan luxe structuren zoals zeegras, fijne abaca vezel, wilde liaan vezels of een mooi linnen structuur , etc. Met ons grote assortiment structuurbehang heb je eindeloos veel mogelijkheden. Overschilderbaar papierbehang is een goede manier om de slaapkamer of andere kamer op te leuken zonder te veel geld uit te geven.


Let er bij het plaatsen van het papierbehang op dat je met een droge en vlakke muur werkt. Dit zorgt voor het beste resultaat. Bij papierbehang breng je de lijm aan op het behang en niet op de muur. Het maakt niet uit voor welke kamer u nieuw behang nodig heeft.


Structuur behang

Houtstructuur behang is behang dat iedere kamer een nieuwe uitstraling geeft. Het behang is verkrijgbaar van diverse behangmerken in diverse printen die u op deze pagina kunt vinden. Mocht u hulp nodig hebben dan staat ons team uiteraard voor u klaar. Vliesbehang is zowel gemakkelijk aan te brengen als te verwijderen, waarbij je geen behangtafel of afstomer nodig heeft.


Je brengt eenvoudig de lijm aan op de muur en het behang kan worden geplakt. Heb je net een nieuwe woning of wil je je huidige woning een opfrisbeurt geven? Bij Kwantum heb je de keuze uit een ruime collectie zeer voordelig behang in allerlei kleuren en soorten, met vliesbehang, papierbehang en vinylbehang. Of je nu houdt van modern, industrieel of klassiek, er is altijd behang dat past bij je wensen. Bij KARWEI hebben we uiteelopende soorten behang.


Structuur behang

Bedenk voordat je behang aanschaft eerst wat voor sfeer en stijl je wilt creëren. Let op wat de impact van het behang kan en moet zijn, en voor welke ruimte het behang is bedoeld. Pas hier de keuze van de print, structuur en kleur op aan. Kijk ook goed naar lichtinval. Laat je muren tot leven komen met dit prachtige behang met dierenhuid print in zwart en geef je interieur een exotische touch.


De zichtbare en voelbare rijke textuur van het behang geeft het behang bovendien een extra warme uitstraling. Hallo Yes, Over structuurverf kun je niet behangen (je blijft de structuur dan zien in je behang , hoe dik je behang ook is) Om de structuurverf weg te halen, moet je NIET gaan schuren , dat kost je héél veel schuurpapier ! Een simpele en goedkope manier is om het glad te maken met een baksteen. Dit traditionele schuimbehang met spachtel effect is wit van kleur, gemakkelijk en naadloos te verwerken. Hoogwaardig reliëf behang. Wij brengen structuur in het behang ! Reliëfbehang beschikt over zichtbare en vooral voelbare structuren op de oppervlakte.


Deze behangstructuur kan elke denkbare vorm hebben en in combinatie met de juiste kleuren, verschillende materialen imiteren. Dit behang is geschikt voor grote ruimtes. Voor kleine ruimtes kun je beter voor pastelkleurig behang gaan, omdat dit behang de ruimte de nodige lichtheid geeft. Geel behang kan de concentratie en creativiteit bevorderen en is dus ideaal voor op kantoor of school. Rood behang trekt de aandacht en wekt de eetlust, en is dus ideaal voor in de keuken.


Een van de soorten glasvezel behang is glasvlies behang. Net als bij de andere soorten van dit behang komt er ook bij glasvlies behang geen papier aan te pas. Glasvlies van ons onderscheidt zich dan weer van de andere soorten doordat de structuur van de glasvezels soms zichtbaar is bij andere leveranciers.


Vliesbehang met structuur wit Met de structuur in de behanglijkt het alsof de muren zijn gestuct. Tip Combineer dit behang eens met een décor behang. Door te combineren versterk je het patroon van het décor behang voor een optimale beleving. Doe dit nooit bij een behangsoort met structuur , omdat je dan de structuur uit het behang drukt.


Breng een streep water op de muur aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts