dinsdag 8 januari 2019

Parasols groot

Alles uit voorraad leverbaar. Vraag direct online uw korting aan! Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Alle parasols vind je op beslist.

Bestel simpel en snel jouw parasols online. Meer geluksmomentjes buiten! Een parasol heeft als doel om bescherming te bieden tegen de zon en bestaat uit baleinen die bespannen zijn met een doek wat overeenkomt met de constructie van een paraplu. De maat van een parasol is vaak echter veel groter dan die van een paraplu en wordt vaak op terras, in de tuin of op het strand gebruikt. Verschillende type parasols.


Zo geniet een heel gezelschap van de klasse die u uitstraalt, vaak tot ’s avonds laat. Het Solero O’Bravia doek is van een degelijke zware kwaliteit en natuurlijk kleurvast. Ook na enkele seizoenen verschiet de grote parasol niet van kleur.

Ronde parasols , variërend in maten tot meter, vierkante parasols tot meter en rechthoekige parasols tot 7x 800. Het brede kleurassortiment voor parasoldoeken en frames en de diverse mogelijkheden ten aanzien van parasolbedrukking, regengoten, zijwanden, parasolverwarming en parasolverlichting zorgen ervoor dat de parasols aansluiten. Nieuw groot schaduwdoek schaduwdriehoek parasol.


Nieuw in de verpakking groot schaduwdoek schaduwdriehoek parasol afm. X x mtr kleur antraciet doe een. Bent u op zoek naar een Horecaparasol? Startend vanaf €20- en tot een maat van 600x600cm.


Zoekt u een passende hoes voor uw grote Parasol ? Bestelling boven de €5-. Parasol -shop heeft een groot assortiment direct uit eigen voorraad leverbaar! Rokende klanten zijn dus aangewezen op het terras en de terrasheater. U gebruikt uw terras daarom het hele jaar rond. Een goede terrasheater is hierbij onmisbaar.


Maar ook horecaparasols horen erbij. Ze kunnen een groot deel van het jaar blijven staan. Een zwevende parasol hoeft dus niet meer elke avond binnengehaald te worden.

De rechte lijnen van de vierkante parasol vormen dan een mooi geheel bij de vorm van de tuinset. De vierkante parasols van Praxis zijn stevig en van hoge kwaliteit. Het voordeel van een vierkante parasol is dat deze gemakkelijk kan aansluiten op een andere parasol of luifel. Zo creëer je eenvoudig een groot oppervlakte in de schaduw. Parasols XL verkoopt luxe zwevende parasols voor de tuin, terras of horeca.


Uniek design en eenvoudige parasol bediening! Bezoek een van onze Showrooms. Scherpste prijs van NL, Kijk snel. Boek het Parasol, Nieporęt. In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Handige tips bij de aanschaf van een parasol. Welk budget heeft u in gedachten?


Wilt u een snelle levering (uit voorraad) of kiest u voor een op maat gemaakte parasol ? Hoe vaak wilt u de tuinparasol verplaatsen? Waar komt de zon op en waar gaat deze onder? De rechthoekige parasol heeft verder dezelfde eigenschappen en leent zich ook prima voor de horeca. Doordat de Maestro Pro parasol zowel vierkant, als rechthoekig verkrijgbaar is, bent u flexibel in het overdekken van uw terras. Witte Parasols koop je eenvoudig online bij bol.


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. De zomer lokt groot en klein uit huis. Horeca Parasol , Ibiza, vierkant, 3xM, Zwart, een parasol met een modern design als blikvanger van uw terras, wordt geleverd met een luxe beschermhoes.


Uitgerust met een eersteklas Polyester doek, welke in allerlei kleuren te verkrijgen is. Parasolvoet is los verkrijgbaar voor deze parasol. Deze parasol heeft een stevig aluminium frame, een groot uv-bestendig doek en een draagbare voet, waardoor hij je perfect tegen zonlicht zal beschermen.


Deze parasol kan eenvoudig geopend en gesloten worden door aan de knop op de paal te draaien. De aluminium paal zorgt er samen met de stevige aluminium baleinen voor dat de parasol erg duurza. Horecaparasols zijn speciaal gemaakt naar de eisen die een horecaonderneming aan een parasol stelt. Ze zijn groter (meestal vanaf 4x4m), steviger door het dikke frame en de dikke baleinen en wind vaster dan consumentenparasols. De parasols zijn van hoge kwaliteit en kunnen soms worden uitgevoerd met verlichting, verwarming en een elektrische motor.


Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Bekijk alles met grote parasol ! Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts