maandag 14 januari 2019

Verkeerspiegel

Meer dan jaar ervaring. Snelle levering door ruime voorraad. Volledig naar uw wens samengesteld. Contact ons voor advies en prijs! Groot assortiment verkeersborden.


Kies uw borden en bestel online!

Werk veilig en voorkom gevaar. Van dranghekken tot knipperlampen! Specialist in veiligheidsproducten. Bekijk ons uitgebreide assortiment!


Met een verkeersspiegel of veiligheidsspiegel houdt u het overzicht in onoverzichtelijke situaties en verkleint u de kans op ongevallen of bijvoorbeeld diefstal. Manutan biedt een ruim assortiment veiligheidsspiegels in diverse uitvoeringen van originele verkeersspiegel tot observatiespiegel of bewakingsspiegel. Verkeersspiegel kopen, de veiligheidsspiegel voor op de openbare weg.


Het belangrijkste onderdeel van het assortiment professionele spiegels wordt uiteraard gevormd door de verkeersspiegel. Dit zijn eveneens spiegels met een lichte bolling, maar dan uitgevoerd met een brede rand die is voorzien van rode en witte vlakken van reflecterend materiaal.

Ronde verkeersspiegel (veiligheidsspiegel) die de veiligheid en het zicht verhoogt in gevaarlijke verkeerssituaties, op parkings en in- en uitritten. Diameter 6mm met bevestiging Ø mm. Kwaliteit aan een zachte prijs. Voorkom diefstal, ongelukken, en ongewenste handelingen door spiegels van de specialist Leo Braat.


Een bolle verkeersspiegel zorgt voor overzicht en attentiewaarde bij onveilige of onoverzichtelijke (verkeers)situaties. Een eenvoudige verkeersspiegel verhoogt het zicht – en de veiligheid! Dit soort hulpmiddel is praktisch op een gevaarlijk kruispunt, een uitrit met weinig zichtbaarheid of een parking. Deze verkeersspiegel voor buiten is een ideale keuze als u veiligheid vooropzet. De spiegel is gemaakt van PC plastic dat licht van gewicht en duurzaam in gebruik is.


Het ingebouwde zonnescherm aan de bovenkant beschermd de spiegel tegen zon en. Voordelen van een acryl verkeersspiegel ! Biedt optimaal en veilig zicht in het verkeer, industrieterrein, parking, uitritten enz. Het materiaal is keer sterker dan glas in dezelfde dikte en vele malen lichter van gewicht. Acryl, keer sterker dan glas.


Bestel nu bij Manutan-Overtoom. Pole Cones zijn het perfecte product voor locaties en projecten waar om veiligheidsredenen palen nodig zijn, maar waar een traditionele paal van staal. Ze zijn ook ideaal op bedrijventerreinen waar vrachtwagens en heftrucks moeten laden en lossen. Achteruitkijkspiegel voor heftruck.


Bij verkeersmaterialen groothandel Alkobel vindt u precies de verkeersspiegel die u zoekt.

Veiligheid- en verkeersspiegel. Wij bieden u een groot assortiment veiligheids- en verkeersspiegels van wereldklasse. Voor uw gemak onderverdeeld in logische categorieën: verkeersspiegels. Koop hem nu voor €11deze verkeersspiegel voor buiten is een ideale keuze als u veiligheid vooropzet.


Al jaar specialist, bestel nú!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts