donderdag 17 januari 2019

Eigen foto op behang

Eigen foto op behang

Alle Fotobehang vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw behang online. Meerdere aanbieders online. Alle merken voor de laagste prijs. Het grootste online winkelcentrum.


Bij Zoofy regel je snel een vakman voor al jouw klussen in of rondom huis. Uniek fotobehang met je eigen foto of ontwerp afgedrukt 1per m2. Upload je bestand en ontvang kosteloos een digitale proefdruk. Denk aan een mooie vakantiefoto of misschien heb je een leuke foto van de kinderen of een trouwfoto.


Selecteer een mooie foto van goede kwaliteit en wij drukken de foto op behang op maat van jouw muur. Je kan hierbij kiezen tussen fotobehang geprint in banen namelijk vliesbehang of behang dat uit één stuk wordt geprint en dit is airtex behang. Uw eigen fotobehang: een persoonlijke fotowand thuis of op het werk. Persoonlijk fotobehang valt op.


Eigen foto op behang

In ons dagelijks werk komen we dan ook tal van varianten in fotowanden tegen. Zoals een rustgevende wand op een slaapkamer. Een vrolijke familiefoto in de keuken. Voor op maat gemaakt eigen foto op behang voor de kun je ons gratis raadplegen. Wij zorgen ervoor dat jouw foto levensgroot wordt geprint op maat voor de afmetingen van de muur op jouw locatie.


Onze ontwerpers passen deze vrijblijvend aan, zodat je eigen foto op behang speciaal op maat naar jouw wensen en formaat wordt ontworpen. Specificaties eigen foto op behang. Bij fotobehang eigen foto en een beeldbank behang kun je kiezen uit twee soorten behang : vinyl behang en airtex behang.


Als je zelf een foto aanlevert, dient de foto minimaal 7pixels te hebben voor het beste resultaat. Het fotobehang met je eigen foto volledig op maat gemaakt op hoge kwaliteit vliesbehang. En mensen met veel haast kunnen het aan het einde van de dag komen afhalen bij ons in Den Haag.


FotoMuur heeft al meer dan jaar ervaring in de productie van kwalitatief hoogwaardig foto vliesbehang. Wij printen jouw eigen foto op behang en maken fotobehang op maat. Gepersonaliseerd fotobehang Kwaliteit vliesbehang Gratis verzending Gratis. Nadat je foto of afbeelding is gecontroleerd en goedgekeur beginnen wij met de productie.


Wij produceren binnen uur en leveren binnen 1-dagen. Los van onze klantvriendelijke service bieden wij behang met eigen foto aan voor zeer scherpe prijzen. De prijs voor het printen van een eigen foto op behang bedraagt € 16. Het behang wordt voor je op maat gemaakt en zorgt voor een nieuwe look waar jouw verhaal uit blijkt. Welke kwaliteit moet ik kiezen?


Ons behang wordt op niet-geweven materiaal gedrukt. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding!


Naast een eigen foto op behang kan je ook kiezen uit een foto van onze beeldbank meer dan miljoen afbeeldingen. In de gallery kan je een foto uitzoeken die jij bijzonder vindt en die past bij jouw interieur. Opplakken van jouw foto behang op de muur Het opplakken van het. Die ene super mooie foto , die wil je als fotobehang op je eigen muur! Iets anders dan een canvas of poster?


Met een op maat gemaakt fotobehang Eigen foto style jij je interieur zoals jij het graag ziet. Wil je graag een eigen foto op behang drukken? In deze blogpost leggen wij uit waar je allemaal rekening mee moet houden. Niet elke foto is direct geschikt om op behang te drukken. Te kleine foto ’s of foto ’s die niet scherp zijn, zorgen vaak niet voor een gewenst result.


Wil jij fotobehang met je eigen foto ? Wij bieden fotobehang op maat, zodat jij je eigen fotowand kan creëren. Doordat je zelf een foto kiest, is het behang altijd naar jouw smaak. Daarnaast heb je een erg uniek behang die niemand anders aan de muur zal hebben. Wanneer je een fotobehang op Fotoproducten. Dit behang wordt namelijk bedrukt met je eigen favoriete foto.


Ook kun je uit veel formaten kiezen, waarbij een aantal grote formaten die jouw hele wand kunnen bedekken. Dan zit je bij FotobehangFactory. Je kunt het zo gek (of eigenlijk zo leuk) niet bedenken!


Eigen foto op behang

Je eigen foto op naadloos fotobehang? Hier zie je je geüploade foto en kun je simpel de juiste afmeting van de muur invoeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts