woensdag 23 januari 2019

Folie raam zonwerend

Een Offerte aan via het Formulier. Koop je Zonwerend Raamfolie. Bestel bij dé Raamfolie Specialist! Gelukkig biedt de zonwerende raamfolie van Raamfolie-Winkel.


Binnen ons assortiment van warmtewerende raamfolies onderscheiden we interieur en exterieur zonwerende folie. De exterieur folie wordt aan de buitenkant van het raam geplakt en onderscheidt zich van de interieur raamfolie door een hogere kwaliteit.

Op zoek naar zonwerend glasfolie om warmte, hinderlijke schittering, uv-stralen of verkleuring van jouw woonaccessoires tegen te gaan? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Ga eenvoudig en voordelig zelf aan de slag met zonwerend folie. Dit zonwerend raamfolie plak je zelf op je ramen.


Alle zonwerende raamfolies worden geleverd met een duidelijke installatie instructie. Folies per vierkante meter worden ook geleverd met een overmaat van cm. U ontvangt bij uw bestelling een Gratis montage gereedschapsetje.


Zo kunt u zonder zorgen de zonwerende folie zelf monteren.

Lastig voor jou is echter dat deze folies net zo duur of duurder zijn als een redelijke buitenzonwering zoals een screen (verticaal buiten vlak voor het raam te plaatsen tussen het kozijn. er zijn vrij aardige producten in deze hoe te vinden) of een uitklap luifel (kan al vrij goedkoop, zeker als je het zelf plaatst). De folie spiegelt aan de klant van het meeste licht naar het minste licht.


Dus overdag aan de buitenkant bij het daglicht en ‘s avonds als er binnen licht brandt aan de binnenkant. Dit is met ALLE soorten van anti-inkijk waarbij je naar buiten wil kijken. Spiegelfolie, folie met gaatjes, lamellen met gaatjes, vitrage ect.


Meer informatie over zonwerende folie : Zonwerende folie is een vrijwel transparante polyester folie die aan de binnen- of buitenzijde van glas wordt gemonteerd. Deze zonwerende glasfolie heeft als doel dat de temperatuur in uw gebouw omlaag wordt gebracht, de scherpte van het zonlicht minder hinderlijk is en het UV-licht tot bijna 1 blokkeert. Verschil tussen warmtewerende folie en zonwerende folie. Er is eigenlijk geen verschil tussen deze twee soorten raamfolies, het is slechts een andere benaming. Het raamfolie in deze categorie is zowel zonwerend als warmtewerend en zorgt daardoor dus voor minder warmte in huis en minder zonlicht in huis.


Er zijn diverse redenen om raamfolie te kopen en er zijn dan ook diverse typen plakfolie voor het raam beschikbaar. Het ligt er maar net aan wat uw wensen zijn. U heeft de keuze uit onder meer de volgende soorten folie voor uw raaMet spiegelende, zonwerende folie kunt u tot wel aan zonnewarmte weren. Zoek filter ‘Transparantie’ en klik het hokje met ‘Niet transparant’ aan.


Je komt dan uit bij plakfolie waarmee je je raam helemaal dicht plakt. Het aanbrengen van folie op je raam kan op twee manieren. Dit warmtewerende raamfolie plak je zelf op je ramen.

Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Raamfolie zonwerend zelfklevend Met het zelfklevend zonwerend raamfolie kan je de sfeer in de kamer positief beïnvloeden. Bescherm in de zomermaanden tegen overmatige hitte in kantoor, woonkamer of de slaapkamer.


Het belangrijkste voordeel van de folie is de vermindering van warmtestraling in de kamer (). Neem de maten van het raam op en teken het deze op de zonwerende folie. Haal daarna de beschermfolie van de raamfolie weg.


Maak met een plantenspuit het raam en de achterkant van de folie een beetje vochtig. Zonwerende Raamfolie - Statisch - 90x2cm. Plak de folie op het raam. De statische raamfolie van d-c-fix plakt aan je raam zonder lijm, hierdoor kan de folie eindeloos.


Zonwerende , warmtewerende raamfolie houdt de nadelige effecten van de zon tegen zonder het heldere zicht naar buiten te belemmeren. Met name donkere en spiegelende folies houden de hoog- of laagstaande zon onder iedere invalshoek buiten. En daar ondervindt u veel voordeel van. Raamfolie Expert werkt met diverse kwaliteitsfolies, allemaal met het beste effect en speciaal geschikt voor een unieke toepassing.


Denk aan speciale folies voor enkelzijdig en dubbelglas, wel- en niet-reflecterende folies. Op al onze zonwerende folies krijgt u tot jaar garantie. Wij leveren onze zonwerende folie door heel Europa volledig gratis! Wij hebben alle zonwerende folie op voorraad liggen waardoor wij gelijk dezelfde dag uw bestelling verzenden. Dit zorgt ervoor dat u de folie snel in huis heeft.


Wij hebben onze producten zo gemaakt dat alle zonwerende folie makkelijk is aan te brengen op alle soorten ramen. Glas laat vrij gemakkelijk warmte en zonlicht door en dit kan tot een serre-effect leiden. Deze soort folie kan dat serre-effect in zekere mate beperken. Zonwerende folie houdt voornamelijk sterke zonnestralen tegen die voor vervelende reflecties kunnen zorgen op beeldschermen, zoals die van bijvoorbeeld uw computer of uw televisie.


Dit maakt het aanbrengen nog gemakkelijker. Je kunt de statische raamfolie namelijk zo vaak van het raam trekken als je wil tot deze helemaal goed zit. En de statische raamfolie verwijderd je na jaren in een handomdraai.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts