dinsdag 2 april 2019

Sikkens finura satin 2 5l

Zeer ruim aanbo Morgen in huis! Nu met meer dan korting. Bent u op zoek naar kwaliteit Verf? Bekijk dan snel ons assortiment!


In tegenstelling tot andere lakken op terpentinebasis zal de lak minder snel vergelen. Daardoor is deze lak ideaal om binnen te gebruiken. Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor 16:bestel volgende dag in huis. Toon van de Producten. PU alkydhars zijdeglanslak met geringe donkervergeling.


Beschikbaar in heel veel kleuren. Sigma verf tot maar liefst korting. Deze website gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer.


Sommige cookies zijn nodig om de website goed te laten werken. Anderen helpen ons de werking. Is kras- en slijtvast een hoge dekkracht en een goede weervastheid.


Deze zijdeglans lak is gemakkelijk verwerkbaar door de goede vloeiing. Geef bij de omschrijving aan welke kleurcode u wenst te hebben. Pu alkydhars zijdeglanslak met geringe. Prijs 1€ Superpromo Snel overzicht.


Eenvoudige laagdiktebeheersing. Voor volledige technische informatie, raadpleeg het Technische Informatie-blad hier (opent in een nieuw scherm). Op zoek naar handige rubbol finura satin klusspullen? Finura Satin is te verkrijgen in 0. Vind de voordeligste en beste rubbol finura satin producten op VERGELIJK.


Sikkens artikelen voordelig. De verfleverancier van Nederland. Voeg uw bestelling toe aan de winkelwagen.


Gemodificeerde traditionele alkydhars voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, die volgens de voorschriften zijn voorbehandeld. Zijdeglanslak voor buiten met geringe donkervergeling. Meer informatie vindt u in onze webshop. De belangrijkste eigenschappen zijn: Kras- en slijtvast.


Product was successfully added to your shopping cart. Achteraf betalen mogelijk. Sneldrogende, hoogglanzende aflak voor buiten op basis van gemodificeerde polyurethan-alkydhars Onze prijs € 600: Belangrijkste eigenschappen Uitstekend glansbehoud. SIKKENS RUBBOL AZ EXPRESS , 5l.


Tenco Houtcoat zwart , 5L. Ideaal voor het aflakken van je kozijnen, deuren en ander houtwerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts