vrijdag 1 juli 2016

Behangen over structuurverf

Bij Zoofy regel je snel een vakman voor al jouw klussen in of rondom huis. Kraantje plaatsen, leiding leggen. Jouw loodgietersklus zo gefixt! Bestel snel jouw verfspullen.


Meld je gratis aan op de website als behanger als je opdrachten wil binnen halen.

Is het mogelijk om te behangen over structuurverf ? Of je nu een muur hebt met lichte beschadigingen (zoals na het afsteken van behang ), muren hebt met structuur (door middel van structuurverf , sierverf of spachtelputz), muren van beton-, gips- en cellenbetonblokken of muren van glasweefselbehang. In dit GAMMA stappenplan lees hoe je elke muur met de juiste producten eenvoudig glad maakt. Een simpele en goedkope manier is om het glad te maken met een baksteen. Ja, en het behang plakt en is ook al geschilderd. O ja, we hebben wel voor het behangen voor gestreken met behangplaksel.


Inweken een afsteken van de structuurverf hadden we van tevoren ook geprobeer maar dat is behoorlijk veel werk en lukte sowieso allen maar op de betonnen buitenmuur. Merken structuurverf : Gamma, Action, Praxis en online.

Zowel Gamma als Praxis, karwei hebben eigen merken structuurverf. De grondstoffen die in deze verf zijn verwerkt zijn van iets mindere kwaliteit waardoor de verf niet altijd even. Het aanbrengen van structuurverf is niet moeilijk. In deze klusbeschrijving leest je hoe je dat doet.


Door gebruik te maken van een speciale structuurroller of door effecten aan te brengen met de blokkwast kun je talloze structuren creëren. Structuurverf is verkrijgbaar met een fijne korrel en een grove korrel. De verf kan goed tegen een stootje. Emmetjeb, wij wilden behang op een muur waar eerst fijne structuurverf op zat. Lief heeft met hand schuurmachine de muur onder handen genomen, en het resultaat is prachtig.


Het was wel een langdurige rotklus, maar volgens ons de moeite waard. En het is behang waar je echt alles doorheen ziet, elke oneffenheid. Over behang heen verven kan dat? Kies niet voor een goedkope verf van een praxis of Gamma maar kies voor een kwaliteitsverf zoals Sigma of Wijzenol.


Behang verven met muurverf is dus zeer goed mogelijk, dit is vaak erg. Dit is zo’n jaar geleden. Sommige naden van het behang komen naar buiten maar alles zit verder goed vast.


Achteraf spijt dat ik het toen zo gedaan heb…maar nu ziet het er niet meer zo mooi uit.

Als je later wil behangen over structuurverf , moet je eerst de structuurverf verwijderen. Ik heb een muur met structuurverf kan ik her over heen behangen of zal je dat altijd blijven zien. Ik wil dik behang gebruiken wat kan over.


Behangen op muur met structuurverf berichten jun. Glasvezelbehang over structuurverf en een tip nodig berichten sep. Afhankelijk van het resultaat beslissen we dan of het verven over het huidige behang wordt of toch behang eraf, gaatjes opvullen en dan de muur verven.


Voor zover ik me kan herinneren zit er verder geen behang onder. In behangen heb ik echt geen zin, een gewone kamer zou nog gaan maar met die schuine kanten is dat echt geen pretje. Heb een huis gekocht waar overal structuurverf op de muren zit (niet met een hele grove korrel) en nu. Ik heb een proefstukje behang tegen de muur gehouden en je kunt de structuur er niet echt doorheen voelen dus ik durf het wel aan om het zo te proberen. Want het schilderen van behang is wel te doen, maar zitten kleine risico`s aan.


Het Is een vraag die steeds komt: is het mogelijk om vinylbehang of ander soort behang te verven? Muren met structuurverf weer glad krijgen, Ouders Online. Vliesbehang - Verbouwtips. Wordt wel een behoorlijke klus, alternatief is stucen (kwaliteit behangklaar, hoeft dus niet spiegelglad te zijn) of er een gipsplaat voor te zetten en daarover te behangen.


Nu u klaar bent op het behang te gaan over verven zal u een keuze moeten maken uit de verschillende verfsoorten en merken. Rechtstreeks op spachtelputz behangen is geen goed plan: de structuur komt door je behang en de hechting wordt ook een probleem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts