vrijdag 1 september 2017

Antiek gekleurd glas

Boek Antik nu op Travelstore. Geniet van je vakantie naar Turkije, wij verzorgen de rest. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten.


Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Vergelijk alle prijzen van Glas antiek en bespaar tot. Je zocht naar: antiek gekleurd glas !

Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties. Gekleurd glas en bewerkt glas oud.


In dit gedeelte van onze webshop vindt u oud en bewerkt glas , geperst glas en oud gekleurd decoratief glas terug. Alle artikelen zijn voorzien van een foto en een omschrijving. Het is echter maar een klein deel van wat wij zoal hebben staan.


Tinoxide maakte als extra toevoeging het glas altijd opaak. In de 14de eeuw vonden de Venetianen het plaqué of gedoubleerd glas uit.

De luchtbellen, structuur en verschillende diktes in het glas zijn de prachtige kenmerken van dit gekleurd glas. De structuur, dikte en kleurintensiteit kunnen variëren in iedere glasplaat. In onze zaak vind je een grote collectie gekleurd glas en alle materialen en gereedschappen die de glashobbyist en professional zich kan wensen, tot kleine ovens aan toe. Glazen , schalen en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Bekijk alle prijzen van Glas antiek en bespaar tot.


Fraai gekleurde schaal aan gebronsde smeedijzeren kettingen en montuur. De geëtste kap heeft een mooi kleur verloop en is met drie gebronsde bladeren fraai aan de 3. Onze winkel is een zeer ruim gesorteerde speciaalzaak waar je gekleurd glas kan kopen. Bij ons vind je alle artikelen die je nodig hebt onder één dak.


Ook verkopen wij hele bijzondere producten die je niet bij andere winkels zal vinden. Foka is de specialist op het gebied van Tiffany en glas -in-lood. Foka heeft heel alle gekleurde glassoorten en glasstructuren op voorraad.


Bestel in de winkel als online in de webwinkel. Een glazen vaas of object van jaar oud kan eruit zien alsof deze gisteren is gefabriceerd. Om de kleine verschillen toch te kunnen herkennen is het ook verstandig voor de aanschaf van antiek glas verschillende afbeeldingen hiervan te bekijken en bepaalde kenmerken ervan te onthouden. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen.


Ontdek wat onze beste glazen zijn voor een geslaagd diner. Bestel Glas antiek bij een van onze webshops en bespaar!

Hierdoor krijgt het glas een unieke, opvallende uitstraling. Doordat het nog altijd bestaat uit enkel glas (float glas ), is ook het oppervlak van de gekleurde glasplaat perfect vlak en laat het zich uitstekend bewerken. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Oude paneeldeuren met veel glas.


Onder deze rubriek vallen de oude deuren met de helft of meer dan de helft glas. Bij de antieke deuren zie je vaak onderin een paneel met bossing en wanneer het originele glas er nog in zit is dit veelal helder, gegraveer facet of geetst mousseline glas. Online Verkoop van: Oude Glazen Lampenkapjes. Antiek Glaswerk vind u op DeAntieksite.


Enkele stuks en ook setjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts