vrijdag 1 september 2017

Grote fotolijst ikea

Fotolijsten tegen de laagste prijzen. Shop direct online op beslist. Grootste aanbod Fotostandaarden. Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195!

Specialistisch advies nodig? Maar je kan natuurlijk ook persoonlijke foto’s, kunstwerken of verzamelde voorwerpen inlijsten om jezelf te omringen met herinneringen en originele creaties. Bij IKEA vind je stijlvolle en moderne lijsten voor aan de muur. Omring je mooiste foto’s en posters met een mooie lijst en maak je huis persoonlijker. Perfect voor een grote lijstenwand.


De voorkantbescherming van kunststof is veilig - en doet recht aan het motief. Kan horizontaal of verticaal opgehangen worden. Die parelende glimlach, die betoverende zonsondergang of die kostelijke misser!

In fotolijsten kan je die momenten uitstallen, om je te omringen met je mooiste herinneringen. Je kan bij ons kiezen uit heel veel verschillende lijsten, van warm hout en pittige kleuren tot glanzend metaal of een eclectische collage. Mooie grote fotolijst met afgeronde hoeken en een houten achterkant.


De passe-partout benadrukt de afbeelding en vereenvoudigt het inlijsten. Door afgestemde maten zijn veel combinaties mogelijk. Het is namelijk wel fijn als jouw favoriete foto in de fotolijst past.


Een traditionele foto heeft een standaard formaat van 10xcm. Wil je zeker weten of je foto in de lijst past, dan is het opmeten van je foto de handigste methode. Bestellen, Invullen, Weggeven.


Transparante houtstructuur. Revolutie op de fotomarkt! Uw foto als ultraHD-afdruk. Extreme scherpte en resolutie. Zoekt u maar een model en kleur uit. Komt er niet uit neem dan. Soorten fotolijsten groot formaat.

In de webshop van fotolijsten. We verkopen veel fotolijsten groot. Zo goed als nieuw Ophalen.


Simpele omlijstingen van karton, zoals grote fotolijsten met passepartouts, creëren een optisch effect waardoor de aandacht volledig op je foto wordt gericht. Passepartouts worden meestal gebruikt voor kleinere foto’s. Vaak gaat het dan om portretfoto’s.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. We hebben lijsten in verschillende stijlen, van klassiek tot glamourous. Wissellijsten online webshop - Zelf een wissellijst bestellen is eenvoudig.


En natuurlijk geschikt voor diverse fotoformaten. Bekijk en bestel foto- en wissellijsten gemakkelijk online bij Xenos. Bij Xenos vind je heel veel verschillende formaten fotolijsten.


Gratis Levering vanaf €50. Dat is handig: deze zwarte fotolijst bestaat uit twee houten lijsten met magneten ertussen, waardoor je de foto er makkelijk tussen kunt plaatsen. Het wisselen van je foto's is nog nooit zo makkelijk geweest. Grote voorraad en snel geleverd.


Je kunt de fotolijst neerzetten of eenvoudig ophangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts