dinsdag 18 december 2018

Bureau van glas

Voordelige ergonomische kantoor bureaus. Bestel snel in onze webshop. Gunstig geprijsd en gratis geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.

Vind eenvoudig het bureau van uw keuze. Shop Vans tijdens de Sale bij de Bijenkorf en ontvang tot korting! De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Het bovenpaneel van dit bureau is voorzien van een wit glasplaat van veiligheidsglas met geborsteld aluminium onder paneel.


Het glas zorgt niet alleen voor een stijlvolle uitstraling maar ook voor bescherming van het bureau. De bureau bobby is een rechte bureau. Deze glazen bureau is perfect in een hedendaags interieur.


Design glazen bureau kopen bij Furnea.

Wil je een design glazen bureau kopen? Met een paar muisklikken bestel je dat nieuwe bureau van glas online en heb je het meubel snel in huis. Je ontvangt een bevestigingsmail met een Track en Trace code. Met deze code kun je de levering van jouw nieuwe bureautafel precies volgen.


De desktop heeft een grote, decoratieve druk van de wereldkaart, het toevoegen van een onderscheidend en stijlvolle touch. Dankzij zijn gladde gehard glazen oppervlak, het is gemakkelijk schoon te maken. Deze tafel met een glazen blad en een structuur van verchroomd metaal zal voor een vleugje moderniteit zorgen in uw eetkamer of bureau. Een heel verfijnde tafel met een heel modern design! Creëer je ideale werkplek met bureaus van IKEA.


Kwalitatief, functioneel en betaalbaar design voor iedereen. Het bureau station heeft een glazen tafelblad van. Ontworpen door Italiaanse kunstenaars en geproduceerd in Pescara, Italië. Bureau Nilsby is een typisch Scandinavisch bureau.


Modern, eenvoudig en gemaakt van mooie materialen. Als je soms thuis werkt of studerende kinderen hebt neemt het bureau niet veel plek in. Een wandelbijbel volledig gemaakt van glas is een geweldige optie voor degenen die van het minimalistische ontwerp houden.

In elk geval is dat zo glas bureau een mooi en praktisch meubelstuk voor je studie of je thuiskantoor! Mooi glazen bureau met transparante poten. Het geheel kan worden gemaakt van glas of het bureau kunnen glasoppervlakken hebben voor de bewerking en opslag van artikelen, maar een metalen frame voor sterkte en stabiliteit. Op een groot bureaublad van 2bij 2centimeter kun je aan één zijde je computer neerzetten en aan de andere zijde overleg voeren met collega’s of cliënten. Een compact bureau van slechts 1centimeter breed past overal in huis en kan alsnog veel opbergruimte bieden in de vorm van lades of deurtjes.


Een bureau is een belangrijk onderdeel van je thuiswerkplek en bij JYSK vind je een ruime keuze aan modellen, maten, kleuren en materialen. Je kunt kiezen uit relatief eenvoudige computer bureaus , laptoptafels of voor een een bureau met veel lades en opbergmogelijkheden. Gehard glas komt steeds vaker voor binnenshuis.


Glazen tafelblad van gehard glas. Vooral voor een tafelblad is het erg belangrijk dat er voor gehard glas gekozen wordt. Mocht het glas breken dan is het risico op letsel veel lager omdat het glas in honderden stukjes springt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts