donderdag 27 december 2018

Lijst 50 70

Uw Product is Altijd op Voorraad! Bespaar tot wel via kiesproduct. Ruime keuze lijsten op beslist. Lijsten in alle kleuren en materialen. Vergelijk hier aanbiedingen.


De doorzichtige voorkant is van lichtgewicht kunststof.

Dit is minder breekbaar dan. Bij Desenio vindt u een groot aanbod lijsten en in deze categorie staan al onze wissellijsten met de afmetingen 50xcm. Daarnaast zijn de fotolijsten in verschillende stijlen beschikbaar.


Denk bijvoorbeeld aan een mooie robuuste baroklijst of een subtiel modern lijstje. Wat er ook het beste bij u past, bij ons vindt u het vast terug. Hieronder vindt u overzichtelijk al onze fotolijsten in de maat 50xcm.


Al deze lijsten zijn dus geschikt voor een poster, afbeelding of foto van 50xcm. Alle lijsten van formaat 50xzijn voorzien van een ophangsysteem.

Lees hiervoor de omschrijving van elk product. Alle 50xformaten zijn voorzien van helder glas. Makkelijk bestellen Snelle levering Evt. Voor 21:bestel is morgen.


De hanger werkt met magneetjes, trek ze uit elkaar, plaats de poster er tussen en klaar, super eenvoudig en toch een mooi en traditionele fotolijst op je poster! Of je nou op zoek bent naar een houten, kunststof of aluminium fotolijst van bij centimeter, bij ons kan je alle gewenste fotolijsten vinden van dit formaat. Fotolijsten koop je eenvoudig online bij bol.


Wissellijst normaal glas 50xcm. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Deze foto’s of schetsen kunnen hierbij in liggend of staand formaat ingelijst worden. De fotolijst is naast de witte kleur verkrijgbaar in een aantal andere kleuren en in diverse andere foto formaten.


Poster kliklijst AT Klick. Kan zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden. Zo goed als nieuw Ophalen. Door ervoor te zorgen dat de lijst bij uw interieur en de nog in te lijsten foto past, wordt het verhaal achter de foto of poster extra benadrukt. Neem dan gerust contact met ons op.


De wissellijsten 50x70cm behoren tot de populairste wissellijsten uit onze collectie. Zo zijn er eindeloos veel mogelijkheden, en bovendien heeft Zelf Inlijsten een zeer ruime keuze wissellijsten van x 70.

De kleur van de lijst is zwart en de afmetingen 50xcm. De lijst heeft een passe-partout waardoor de lijst wat meer diepte krijgt, een echte toevoeging voor aan de wand. DEHA Design Döhnert Frame Design Mende Henzo Jansen Display Klüber-Gebira Larson-Juhl Lück Mira.


Print in lijst 50xBost in mist is een kleur print in een luxe lijst. Een echte toevoeging voor aan. Ontdek hier de bijzondere lijst van de Nederlandse Top 40:. Onnoemelijk veel lijsten voor de lijstjesfreaks.


HITDOSSIER JAREN : HITDOSSIER JAREN met o. In het uitgebreide assortiment fotolijstjes van Xenos vind je altijd wel een mooie fotolijst voor jouw meest dierbare herinneringen. Mooie wissellijsten voor op een kastje, maar ook sierlijke fotolijsten voor aan de wand. Ben je op zoek naar een goedkoop kunststof fotolijstje? Of ga je voor een wat chiquere lijst ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts