maandag 31 december 2018

Onderzetters koeienhuid

Onderzetters koeienhuid

Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Ontdek het assortiment van Wehkamp. Grote collectie onderzetters vind je hier!


Onderzetters koeienhuid

Kies uit 2producten vanaf € 00. De onderzetters van de website zijn alleen online te bestellen, maar in de winkel hebben we gelijkbare liggen en kunnen we ze naar kleur koeienhuid maken. Bekijk de collectie hieronder. Texas style koeienhuid onderzetters kopen doet u bij Western Deco. Koeienhuid onderzetters 6st.


Geen haaruitval, kale plekken of nare geurtjes. Zeer leuke koeienhuid onderzetters. Onderzetters van koeienhuid , verkrijgbaar in diverse kleuren. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren bruin-zwart-grijs. Sfeervolle onderzetters voor elke inrichting.


Maak je interieur compleet met de royale koeienhuid onderzetters van Lederstore. De koeienhuid onderzetters passen in elk soort interieur, of het nu gaat om een modern, rustiek, klassiek of chic interieur. Echte koeienhuid in de kleur wit. Welkom in mijn webwinkel van de koeienhuid artikelen. Opzoek naar trendy, unieke onderzetters ? De leren onderzetters kunnen worden besteld met een eigen logo.


Misschien past deze onderzetter niet helemaal in jouw interieur, neem dan eens een kijkje bij al onze onderzetters. Wie weet past één van onze andere onderzetters wel in jouw interieur. Geef je interieur een boost met deze geweldige onderzetters. Set van stuks met verschillende prints.


Onderzetters koeienhuid

Deze onderzetters van koeienvel zijn volledig doorgestikt en afwerkt met leer. Er zijn soorten onderzetters : Vierkant - verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen Rond - verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen De prijs voor de niet gestikte onderzetters is per stuk € en voor € 150. Ga op zoek naar die ene perfecte onderzetter om je meubilair te beschermen! Luxe koeienhuid onderzetters bruin wit 10x10cm Lederstore. Uit ons assortiment ziet u de koeienhuid onderzetters bruin wit met een afmeting van 10x10cm.


Haar vast, strak uitgesneden en fijn afgewerkt. McArdok zorgt ervoor dat je nooit meer saaie onderzetters in huis hebt. Maak indruk op je gasten met de meest prachtige designs op je nieuwe onderzetters.


Vissen en insecten horen ook tot de stoere onderzetters die wij verkopen. Leuke portemonneetjes van echte koeienhuid. Voorzien van rits, geen voering. Gemaakt van koeienhuid met print. De onderzetters zijn gemaakt van restproducten uit de vleesverwerkende industrie of komen uit de gecontroleerde jacht.


De huiden en vachten worden gelooid. Alles van deze dieren, vlees, hui horens etc. Deze drogen namelijk snel uit en gaan heel vlug krullen en plooien. De onderzetter randen zijn netjes afgewerkt, dit is en lust voor het oog!


Onderzetters koeienhuid

Onze koeienhuiden daarintegen liggen stevig en vlak op de vloer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts