dinsdag 25 december 2018

Woonwinkel online landelijk

Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Bezoek de showroom van Zitmaxx. Keuze uit meer dan 9Hoekbanken. Bekijk het gehele assortiment online. Of bezoek één van onze winkels.


Vind woonwinkel online als je nu zoekt. Wij maken mooi wonen betaalbaar. Spring binnen of vraag het ons: telefonisch, chat of mail. Puur, tijdloos en doorleefd.


Dat is de uitstraling van Met Landelijk Label. Door het combineren van landelijke meubels, meubels met tekenen van de tijd en sobere accessoires, hebben wij elke keer wat nieuws te bieden. Laat je inspireren in onze woonwinkel.


Al meer dan jaar hebben wij een geheel eigen kijk op wonen landelijke stijl. We noemen dat eigenzinnig landelijk wonen. In onze webwinkel en woonwinkel (gevestigd aan de Wijde Noorderhorne in Sneek) vind je een mooi en divers aanbod in landelijke, stoere en sobere woonaccessoires en meer. Welkom in de webshop van Landelijk en Sober Wonen. U kunt bij ons terecht voor mooie, unieke, doorleefde meubelen en woonaccessoires en verf van Carte Colori en Mia Colore die passen in een landelijke en sobere inrichting.


Onze passie voor wonen willen wij graag met jullie delen. Kijk gerust eens in onze webshop. Op zoek naar design meubelen? Laagste prijsgarantie Gratis Verzending Bezorging Op Afspraak 3. Heel veel vierkante meters bomvol met unieke meubelen en decoratieve objecten uit allerlei delen van de werel elk met veel passie en liefde door ons team geselecteerd.


Naast nieuwe brocante producten vindt u in onze webwinkel ook vele geheel volgens de laatste trends gerestylde meubels en brocante. Grootste assortiment woonwinkel. Daarin onderscheidt WoonTheater zich van andere landelijke woonwinkels in Gelderland. Best For Home is een unieke woonwinkel met karakter! Er bestaan vele soorten online woonwinkels voor accessoires en decoratie en daarom hebben hiervoor een aparte categorie ingericht specifiek voor woonaccessoires webshops, die je via het menu aan de rechterkant vindt.


In deze categorie vind je een overzicht van de leukste woonwinkels online voor bedden en beddengoed. Woonwebwinkels voor slapen. KLEUREN DIE MATCHEN BIJ LANDELIJK WONEN Een stijlvol landelijk interieur straalt rust en ruimte uit. Die wordt onder andere gerealiseerd door een lichte omgeving. Om meer licht in huis te creëren, wordt een kleurenpalet gebruikt dat vooral bestaat uit de mooiste basiskleuren.


Naturel beige, taupe en wit domineren het interieur. Onze woonwinkels bieden je volop inspiratie en tonen je de allerlaatste woontrends. Alles wat je ziet is te koop en is uit voorraad leverbaar.


We nemen je mee langs verschillende kamers in verschillende woonstijlen zoals romantisch, modern, industrieel, landelijk. De uitstraling van Met Landelijk Label in Borne is puur, tijdloos en doorleefd. Dus we stralen dit ook uit op onze website en in onze woonwinkel. Samengevat staat Met Landelijk Label voor een landelijk interieur met een sobere, doorleefde en stoere uitstraling. Maandag december zijn wij gesloten en enkel per mail te bereiken.


Aan de hand van onze website willen we u laten zien, de tal van mogelijkheden die er zijn qua afwerking en maatwerk. Het merendeel van ons aanbod wordt door onszelf met de hand vervaardigd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts