vrijdag 21 december 2018

Dubbel glas geluidwerend

Voordelig, Secuur, Snelste van de hele Regio. Dubbel Glas met jaar Garantie! Bij glasschade binnen min bij u! Zowel op Glas als op de Montage! Vind dubbel glas als je nu zoekt.


Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires.

Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Met onze geluidswerend glas houd je lawaai. De Online Glasgroothandel.


Wat maakt glas geluidwerend. Voor veel woningbezitters is dit echter niet genoeg comfort. Eén van deze bladen is voorzien van een speciale HR coating en de spouw van een speciale gasvulling, waardoor er een isolerende werking ontstaat.


Het folie heeft een geluidswerende werking en kan zowel toegepast worden op enkel als op dubbel glas.

Glasbladen met verschillende diktes. Kiest u voor dubbel glas dan is het mogelijk om dit extra geluidswerend te maken door de diktes van de twee bladen van elkaar te laten verschillen. Geluidwerend glas is een goede oplossing om in een drukke omgeving het werk- en leefcomfort te verbeteren.


Om de werking van geluidwerend glas te kunnen begrijpen moeten we er eerst weten wat geluid nu eigenlijk is. Geluid wordt veroorzaakt door voortplanting van trillingen of golven door de lucht, door een vloeistof of door vast materiaal. Welk dubbel glas is het beste geluidswerend? Naast een drilboor ervaar je 1Db.


Modern geluidwerend dubbel glas houdt geluid ruim beter buiten dan standaard dubbel glas. Reeds dubbel glas , maar nog steeds geluidsoverlast. Geluidswerend glas is niet zo anders dan hoogrendementsglas.


Het zit zelf zo dat heel wat hoogrendementsglas ook al meteen heel wat decibels kan drukken. Bij hoogrendementsglas zit er een gaslaagje tussen de verschillende lagen glas. Bij geluidswerend glas zit er een folie tussen.


Deze folie is geluidsdempend. Op deze manier wordt het doorgeven van trillingen tussen de bladen tegengegaan. Grotere ruimte tussen glasruiten.


Enkele beglazing Blank glas Figuur glas Gelaagd glas Spiegels Brandwerend Gekleurd glas.

Glazen deuren Binnendeuren Buitendeuren Schuifdeuren Douchedeuren Specials Glazen meubelen Glas in lood. Wij bieden u verschillende soorten glas die geluidswerend werken, zodat u voldoende keuze heeft. Zo leveren wij bijvoorbeeld dubbel glas (zie ook isolatieglas). Bij dubbel glas dempen twee glasplaten en de spouw (de ruimte tussen de glasplaten) de trillingen. Geluidwerende beglazing dempt het geluid beter dan wanneer u voor gewoon dubbel glas kiest.


Tussen het glas zit meestal een extra brede spouw en het geheel vormt samen geluidwerend isolatieglas. Met geluidwerend glas heeft u niet langer last van het lawaai uit de omgeving, zoals. Gewoon dubbel glas : vervangen wenselijk. Ook als je kozijnen nog niet aan vervanging toe zijn.


Het levert meer comfort op en bespaart energie. Doordat je al normaal dubbel glas had (en geen enkel glas ) bespaarde je ten opzichte van enkel glas al €per m² beglazing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts