vrijdag 14 december 2018

Cataloguswoning jaren 30

Nikkel, Matnikkel, En Oud Messing. Gratis Bezorgd En Tot Wel Staffelkorting! Plaats gratis en vrijblijvend uw opdracht op de website. Een cataloguswoning in jaren stijl.


Cataloguswoning jaren 30

Als u een royale vrijstaande woning wilt laten bouwen met een degelijke, karakteristieke uitstraling dan is een cataloguswoning in jaren stijl zeker iets voor u. Deze woning kenmerkt zich onder andere door horizontale belijningen en een warme, huiselijke sfeer. Geen standaard cataloguswoning , maar een unieke woningen! Familiebedrijf Janssen-Bouw heeft meer dan jaar ervaringen en is dé partner voor de realisatie van uw (catalogus)woning. Om u van de beste kwaliteit te garanderen, voeren wij alles in eigen beheer uit.


Uw woning wordt door het Janssen Bouw team geproduceer opgebouwd en afgewerkt. Jouw droomhuis komt tot leven op onze tekenkamer met de specifieke kenmerken die worden toegevoegd aan het ontwerp. Zelf bouwen kan natuurlijk ook! Een jaren woning, maar dan nieuwbouw!


Wij helpen u graag uw droom te realiseren. Vraag vrijblijvend een brochure aan. Het nadeel van een echte jaren dertig woning is vooral de ongemakken zoals isolatie en de ramen en kozijnen.


Het huis is een dagje ouder en kan hierdoor niet meer met de tijd meegaan. Als je een nieuwe prefab jaren woning laat bouwen dan is deze van alle gemakken voorzien. Deze woning wordt continu verder geoptimaliseerd om de kwaliteit van de woning te blijven verbeteren.


Bij een cataloguswoning kan je kiezen uit een aantal vooraf uitgewerkte ontwerpen. Om u te ontzorgen bieden wij onze cataloguswoning in diverse varianten aan. Ontwerp uw droomhuis met onze configurator en zie direct een prijs. Prefab, casco of cataloguswoning ? Of bekijk voorbeelden in ons fotoboek. Dit wil zeggen dat uw droomhuis in de fabriek voor u op maat gemaakt wordt.


Het eerste wat u doet is een ontwerp uitzoeken dat bij u past. Een uitstraling waarvan u denkt dit zou weleens mijn droomhuis kunnen worden. Nadat uw cataloguswoning is uitgezocht kunt u deze nog helemaal naar wens aanpassen en zo een compleet eigen uitstraling geven. Cataloguswoning klinkt misschien standaar maar is het allerminst. Want binnen de ontwerpen van VDM Woningen heeft u zóveel keuze dat er van een cataloguswoning eigenlijk geen sprake is.


Cataloguswoning jaren 30

Bovendien biedt onze bouwtechniek alle ruimte voor uw eigen smaak. Kortoeen cataloguswoning van VDM is een woning gebouwd naar uw wensen. Nostalgische elementen geven een nieuwbouwwoning het specifieke jaren karakter.


Maar: iedere liefhebber heeft andere wensen en verwacht iets anders van een woning. Hoe zou ú uw gedroomde authentieke jaren woning bouwen? Voor deze jaren ’ woning verzorgden wij het ontwerp en de bouwkundige uitwerking. De uitdaging bestond hierin dat de woning binnen een beperkt budget gerealiseerd moest worden terwijl de gemeente op deze locatie -de woning is op een hoek gebouwd- hogere eisen stelde aan de vormgeving.


Wilt u ook een jaren ’ woning laten bouwen? Vrijstaande woning in jaren - stijl aan de Vordenstraat te Tilburg - BNA. Het geeft een tijdloze uitstraling waarop u niet snel uitgekeken raakt. De stijl van de jaren ’ straalt een bepaalde sfeer en romantiek uit. Geen cataloguswoningen, maar altijd een woning op maat ontworpen.


Jaren ’ woningen zijn enorm populair. Of u nu gaat voor een klassieke, duurzame, jaren ’ , landelijke, tijdloze, moderne of een 2-onder-kap woning, wij kunnen uw droomhuis realiseren. In stappen realiseren we de villa van uw dromen!


De cataloguswoning van nu is allang niet meer de standaard woning die het vroeger was. Veenstra hebben we deze standaard manier van catalogusbouw jaren geleden al vaarwel gezegd. Omdat wij uw wensen als leidraad hebben, bepaalt ú ook hoe uw cataloguswoning eruit komt te zien. Gorate Garant Woningen bouwt nieuwe huizen in deze stijl, volgens de huidige leefstandaard.


Wij hebben diverse ontwerpen voor u klaar liggen van basistypen woningen met een jaren bouwstijl. Deze ontwerpen kunnen wij aanpassen aan uw wensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts