woensdag 19 december 2018

Gordijnen zonder boren

Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico. Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. De voordeligste Gordijnen op maat.


Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.

De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Hierbij hebben we het natuurlijk over onze QuickFit-montageprofielen en StickFix-montagesystemen. Dit zijn trendsetters als het aankomt op het monteren van raamdecoratie.


Wilt u gordijnen zonder boren ophangen? Steeds vaker horen wij van mensen dat zij niet mogen boren in kozijnen om gordijnen op te hangen. Duo rolgordijnen zonder boren. Als je aluminium of kunststof kozijnen hebt kun je universele steunen op het raam klemmen en hoef je dus niet te boren.


Het systeem van het duo rolgordijn bevestig je gemakkelijk aan de klemsteunen.

QuickFit-en StickFix-montagesystemen zijn de nieuwste innovaties op het gebied van het monteren van raamdecoratie. Hiermee kun je je nieuwe gordijnen ophangen zonder boren en schroeven. Je hoeft dus geen gebruik te maken van schroeven in je kunststof of aluminium kozijnen. Als u hierin gaat boren dan verdwijnt deze bescherming en kunnen de profielen inwendig roesten.


Rolgordijn zonder boren ook geschikt voor kiepkantelraam. Kiepkantelramen zijn tegenwoordig niet weg te denken, de ramen zijn vooral handig omdat je het raam op een kier open kunt zetten zonder dat het gaat klapperen of mensen er van buiten in kunnen. Onze raamdecoratie zonder boren wordt geleverd met universele klemsteunen, waarmee je dus zonder boren het product aan het raam kunt bevestigen. Deze klemsteunen zijn speciaal ontwikkeld voor draai-kiep ramen (zowel PVC als aluminium) en ramen waarin niet geboord mag worden. Kunststof kozijnen oplossing zonder boren.


Plisségordijnen, ook wel dupligordijnen genoemd zijn de ideale raamdecoratie voor kunststof kozijnen als je liever niet in je kozijn boort. Dit gordijn klem je met klemsteunen om je draai-kiepraam, ideaal! Al onze kleuren en materialen in het echt bekijken?


Gordijnen ophangen zonder boren Laat uw gordijnen ophangen zonder boren door Gordijnmontage. De wanden en het plafond van het huis, kantoor of werkruimte waar uw project loopt moeten puntgaaf blijven dus u als woning- of projectinrichter laat uw gordijnen ophangen zonder boren. Dat is een specialisme dat u graag overlaat aan een expert. Op zoek naar een makkelijk te installeren gordijn , zonder boren ?

Easyclick gordijnen werken met magneetstrippen. Je gordijnen kun je nu heel makkelijk ophangen. Hang de stang over het raamkozijn (breedte van ca. cm).


De gordijnstang wordt zonder boren of schroeven in het kozijn geklemd. Deze telescopische gordijnstang is in verschillende lengtes verkrijgbaar zodat je ze voor. Heeft je wanddecoratie een hobbelige achterkant, waardoor het moeilijk is om deze met montagetape aan de muur te bevestigen. Een bijzonder kunstwerk dat zeker een plek aan de muur verdient bijvoorbeeld. Wil je die ook ophangen zonder te boren , dan kan dat met deze klevende spijkers.


Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Koop nu en verfraaien van uw huis! Boren tegen de laagste prijzen. Ruim assortiment online bestellen!


Splendid Pliss: Unieke raamdecoratie zonder boren of schroeven. Wat dit product zo uniek maakt, is het feit dat dit product te monteren is zonder te boren of te schroeven. Om je gordijnen netjes op te hangen heb je gordijn roedes nodig en natuurlijk ook alle benodigde accessoires zoals eindknoppen en steunen voor de roedes. Een gordijn roede laat je steunen op twee of meer steunen aan de muur of aan het plafond. Het gordijn hang je met behulp van ringen of lussen aan de roede.


Alle type raamdecoratie op Paxraamdecoratie. EasyClick, raamdecoratie zonder boren. Iets ophangen zonder te boren : klevende spijkers. Dat de gordijnen erbij moesten passen, sprak voor zich.


Nadat wij ons terras in een serre hadden veranderd wilden wij hierin graag ook gordijnen ophangen. Helaas maakte men er ons op attent, dat wij voor het aanbrengen van de gordijnen niet mochten boren. Zodoende kwamen wij op het idee, de gordijnroe met magneten te bevestigen.


Hoe hang je gordijnen op zonder gaten te boren ? Maar soms mag je niet boren van je huisbaas. Als dat het geval is, zijn er best manieren om gordijnen op te hangen zonder te boren. Ook handig als je geen boor hebt. Voor een rail: meet vanaf de bovenkant van de rail tot op de grond.


Gordijnen mogen best ook tot op de grond vallen, dan lijkt het plafond hoger. We begrijpen dat je liever niet wilt boren in aluminium kozijnen of draai-kiepramen. Wij bieden graag een alternatief.


Zo zijn er speciale klemsteunen voor onze plisse gordijnen. Door zowel aan de bovenkant als aan de onderkant van je raam twee klemsteunen te bevestigen, monteer je eenvoudig je plisségordijn zonder te boren. Dan kun je je nieuwe raamdecoratie heel simpel bevestigen met onze klemdragers. Deze dragers klem je simpelweg vast op je ramen en hier monteer je je raamdecoratie op.


Zo kun je eenvoudig je plissé gordijnen , jaloezieën of rolgordijnen op kunststof kozijnen bevestigen. Kies ook voor dit ophangsysteem voor gordijnen zonder boren. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts