donderdag 27 december 2018

Raamfolie aanbrengen

In groot en klein formaat. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit producten vanaf € 299. Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt.

De raamfolie wordt op maat gemaakt zoals u deze heeft ontworpen. Uw raamfolie is daarom altijd uniek. Wil je raamfolie plakken op je raam of deur, voor maximale lichtinval maar geen inkijk? Raamfolie aanbrengen was nog nooit zo gemakkelijk. Lees het Karwei stappenplan hoe je makkelijk raamfolie aanbrengt.


Uw heeft raamfolie gekocht en nu wilt u de raamfolie aanbrengen op het raam. Helemaal niet moeilijk, iedereen kan het.

Of het nu het aanbrengen van statisch hechtende folie, het aanbrengen van zelfklevende raamfolie of het aanbrengen van zonwerende folie is. Door middel van onze uitgebreide instructie handleiding - infographic kan iedereen zelf gemakkelijk en snel raamfolie plaatsen. Statische raamfolie aanbrengen. In dit stappenplan gaan we statische folie aanbrengen op een raam. In tegenstelling tot zelfklevende glasfolie, hecht statische folie aan het raam zonder lijm.


Bekijk hier het assortiment in de Praxis store. Met onze bubble free raamfolie. FILTHY STAIN EXTRACTION (SUPER DIRTY) 〡MECHANIC DAILY - FULL LENGTH INTERIOR DETAIL - Duration: 20:26.


Leuk wonen hoeft niet duur te zijn! Thuisbezorgd of gratis afhalen in de winkel. Verwijder slechts een klein stukje (circa tot centimeter) van de beschermlaag en breng vervolgens het raamfolie aan op het raam.


Zorg ervoor dat het folie strak tegen het raam komt. Het aanbrengen van raamfolie is een eenvoudig, maar een secuur karwei. Wij monteren door héél Nederland! Ons montageteam bestaat uit professionele vakmensen die uw raamfolie op vakkundige wijze aanbrengen !

Je hebt hier geen lijm voor nodig en kunt de raamfolie daarom super simpel aanbrengen en als je wilt weer verwijderen. Daarbij heb je geen last van lijmresten. Op deze manier zit de raamfolie niet direcht muurvast, maar is het nog te verplaatsen. Zonwerende raamfolie aanbrengen : Vanwege de geringe dikte van zonwerende raamfolie kan het raam het beste zeer nat gemaakt worden.


Hierdoor hecht het folie beter aan het raam en is het makkelijk uit te vouwen. Door ons handige stappenplan te gebruiken, is het voor iedereen mogelijk raamfolie aan te brengen. Bevestig aan beide kanten van de folie een stukje plakband voor dat u begint met het aanbrengen van de folie op het raam. Het beste is als de afmetingen minimaal mm korter zijn dan je raam, er moet nog enige ruimte tussen folie en kozijn over blijven. Op WindowDeco kunt u makkelijk en snel uw eigen unieke exclusieve raamfolie (glasfolie) ontwerpen en kopen met behulp van onze online ontwerper.


Indien gewenst kunnen wij het gehele raamfolieproject voor u begeleiden. Van inmeten, ontwerpen, fabriceren tot aanbrengen van de raamfolie. U hoeft dus geen hele meters af te nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts