vrijdag 21 december 2018

Kartell componibili vierkant

Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Componibili kast nu leverbaar. Kies uit producten vanaf € 800. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf.

Zo is de kast er in het groot en klein, met of zonder deurtje. De kleine variant heeft een breedte van centimeter, een diepte van centimeter en een hoogte van centimeter. De componibili container van kartell zijn ontworpen om tal van verwendungsanforderungen te voldoen en kunnen in. COMPONIBILI Module Laag ( Vierkant ) in de showroom bekijken? Echt design, gemaakt van ABS (kunststof), ontworpen door Anna.


Bespaar tot wel via kiesproduct. De klassieke containers van de Italiaanse fabrikant Kartell zijn geschikt voor alle ruimtes in huis: de badkamer, slaapkamer, keuken of woonkamer. Cm Kast: maakt je interieur bijzonder!

Nieuw Ophalen of Verzenden. Bekijk de Kartell TopTop tafel vierkant zwart op Mybeautifulhappyliving. Vergelijk kartell producten op prijs, review en winkels die producten op voorraad hebben op VERGELIJK.


De kast is gemaakt van de kunststof ABS. De Four van Kartell is een functionele en verfijnde tafel, maar ook een steng en geometrisch design van Ferruccio Laviani. Dankzij de elegante desinoplossing, maakt de positie van het tafelbald het mogelijk om ladekastjes of meubilair voor computers op te stellen.


Dit model heeft een ronde basis en een ronde poot en een vierkant tafelblad. Mocht u meer informatie wensen over de TopTop van Kartell , neemt u dan contact met ons op, dan zorgen wij voor aanvullende informatie omtrent de TopTop. BigBrans is officieel Kartell dealer en kan alle producten en opties leveren. Dit op en top design stuk is al bijna jaar een niet te missen onderdeel van de design Kartell collectie. Dat is een lichte, en toch harde kunststof met een lange levensduur.


Vindt u een vierkante design tafel wel leuk en zou die wel perfect in uw professioneel of persoonlijk interieur passen? Dan is de restauranttafel SEVEN echt iets voor u. Dit vierkante tafeltje met een recht en eenvoudig design kunt u perfect als keukentafel gebruiken maar vooral als tafel om een restaurant in te richten ! Kartell staat wereldwijd symbool voor Italiaans design. Kleur, ironie, transparantie en unieke vormen komen terug in alle producten van Kartell.


Bekijk de collectie online of bezoek onze winkel in Utrecht om de Kartell collectie in het echt te ervaren!

De deurtjes schuiven naar binnen open, dus je hoeft geen rekening te houden met openstaande. Voor 17:bestel morgen in huis. Deze kast is zo handig, die wil je gewoon hebben. Met zijn compacte afmeting dus makkelijk te plaatsen in elke kamer. Dit kastje heeft compartimenten met elk een eigen.


Ze doen het uiteraard ook goed samen. Dit systeem is ontwikkeld om aan verschillende behoeften te voldoen. Het vindt eenvoudig een plekje overal in huis.


De Only Me Spiegel Vierkant van Kartell , ontworpen door Philippe Starck, is een prachtige spiegel ondanks het relatief eenvoudige ontwerp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts