donderdag 6 december 2018

Vitrage en overgordijnen

Voordelge vitrage bestel je bij ons. Wij hebben vitrage voor elk budget en interieur. Bezorging waar en wanneer je wilt. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.


Een kamer krijgt pas sfeer door te kiezen voor de juiste gordijnen.

Denk daarnaast ook aan de functionele waarde, door bijvoorbeeld verduisterende gordijnen in je slaapkamer of woonkamer te hangen. Bij ons vind je vitrages en overgordijnen waar je echt gelukkig van wordt! Vitrage oogt rustig en stijlvol. Ze kunnen een raamopening helemaal bedekken, of juist een deel ervan. Vriesco heeft de gordijnen en vitrage gelanceerd onder het label A House of Happiness.


In de collectie zijn zowel vitragestoffen, in-betweens, decostoffen en overgordijnstoffen te vinden. Er is voor ieder wat wils in de collectie, voor jong en ou een passende stof is snel gevonden.

Vaak worden vitrages gebruikt in combinatie met dichte gordijnen er voor. Zo heeft u overdag normaal zicht naar buiten en kunt u ’s avonds de overgordijnen sluiten wanneer u privacy wenst. Een handig voordeel is dat je vitrage kunt gebruiken als afscherming van de ramen zonder dat dit ten koste gaat van lichtinval.


Kwantum staat garant voor een ruim aanbod vitrage gordijnen tegen de laagste prijs van Nederland. Of je nu gaat voor gekleurde vitrage gordijnen of voor neutrale kleuren zoals zwart, grijs of witte vitrages : met vitrages geef je iedere ruimte sfeer! In onze winkels en onze webshop vind je vele verschillende vitrages , maar ook divers soorten andere raamdecoratie zoals overgordijnen , rolgordijnen, lamellen en kant en klaar gordijnen voor iedere ruimte in huis. Creëer de sfeer die jij wenst! Op zoek naar kant en klaar gordijnen?


Bij JYSK hebben we een ruim assortiment. Gordijnen voor elke kamer. JYSK heeft gordijnen in meerdere kleuren zoals wit, grijs en blauw, zodat iedereen gordijnen kan vinden die bij het huis passen. Ook kunnen de gordijnen gebruikt worden in de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer en babykamer. Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires.


Als het regent sluit u gewoon de vitrage , waardoor het slechte weer minder nadrukkelijk aanwezig is. De stof is hier transparant aan beide kanten, maar zorgt wel voor een verfijnde filtering van het licht. Inbetweens geven hetzelfde effect, alleen zitten deze qua dikte tussen een vitrage en een overgordijn.

Wil je tips over jouw keuze? Onze enthousiaste en deskundige medewerkers staan voor je klaar! Het zijn dunne gordijnen die inkijk voorkomen en die het zonlicht enigszins temperen.


Over)gordijnen, inbetween en vitrage. Inbetween gordijnen zitten qua structuur en dikte tussen vitrage en overgordijnen in, vandaar de naam Inbetween, wat ‘ertussenin’ betekent in het Engels. Doorgaans worden inbetweens niet gecombineerd met vitrage of overgordijnen.


Bij een inbetween gordijn is de doorkijk minder dan bij vitrage , maar niet zo dicht als bij overgordijnen. Overgordijnen - inbetween - vitrages. Zowel voor overgordijnen , inbetween als vitrage bieden wij in onze riante woonwinkel in Chaam een breed scala aan materialen, kleuren, afwerkopties en ophangmogelijkheden aan. Ze zorgen voor warmte en knusheid. Inbetweens zitten qua stofdikte transparantie tussen een vitrage en een overgordijn in.


Een overgordijn is namelijk een stuk dichter van structuur. Er zijn overgordijnen die nagenoeg geen licht doorlaten, daarnaast zijn er ook overgordijnen die helemaal geen licht doorlaten, deze. De meeste op maat gemaakte gordijnen hebben een haakje in het plooiband wat naar boven en beneden kan glijden. Op deze manier kun je de gordijnen stellen. Dichter op het plafond of juist minder dicht tegen het plafond aan.


Zoals je ziet hebben wij de in-between ( vitrage ) aan de binnenkant gehangen. Het creëren van een mooie en natuurlijke uitstraling van het raam met onze gordijnen zijn een must voor de verfijnde interieurontwerpen. Veilig gordijnen kopen Het enige wat u hoeft te doen is het volgen van onze meet instructies en zo kunt u zorgeloos en veilig uw gordijnen op maat bestellen!


Als u vragen hebt kunt u ook altijd een e-mail sturen. INBETWEEN GORDIJNEN OP MAAT. Je ziet ze steeds meer, en je hoort er veel mensen over praten.


Bestel online, kom naar onze winkel of boek een afspraak met onze adviseur bij je thuis. Bestel uw type gordijnen vandaag nog voor een snelle levering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts