vrijdag 7 december 2018

Parkeerbord maken

Bestel snel jouw informatieborden. Meerdere aanbieders online. Shop direct online op beslist. Ontwerp je eigen parkeerbord. Na jouw bestelling ontvang je altijd eerst een digitale drukproef.

Pas na jouw akkoord gaan we de parkeerborden maken. Parkeerborden -shop, een parkeerbord kopen met een snelle levertijd ? Ruimste keuze parkeerbordjes kunt u hier bestellen voor een betaalbare prijs! U kunt parkeerpaaltjes laten maken met elke gewenste opdruk.


We hebben parkeerborden in verschillende maten. De meest verkochte maat is 60x20cm. De borden bedrukken wij naar eigen wens. Welk parkeerbord je nodig hebt is voor elke verkeerssituatie anders.

Een parkeerbord verboden te parkeren of een parkeerbord niet parkeren kopen helpt om foutparkeerders te voorkomen. Maar parkeerborden kopen helpt ook om bezoekers of bewoners goed te informeren. Nadat je een parkeerbord met eigen ontwerp hebt besteld. Ontvang je van ons altijd eerst een digitale drukproef per mail. Zo weet je precies hoe het bord eruit komt te zien.


Bewerk een bestaand (Spel)regelbord ontwerp. Optie 2) Start met een blanco ontwerp. Het kan ook goed zijn om parkeerplaatsen voor invaliden aan te duiden of om aan te geven hoe lang een auto geparkeerd mag staan. Door op de juiste manier op de juiste plek gebruik te maken van parkeerborden creëer je orde op een parkeerplaats.


Wij produceren, leveren en plaatsen officiële aluminium reflecterende verkeers, informatie en parkeerborden op maat, in huisstijl of voorzien van standaard pictogrammen. Ideaal voor een eigen terrein of bedrijventerrein. Lever je eigen ontwerp aan en wij maken hier een echt officieel parkeerbord van. Bekijk hiervoor de categorie 'je eigen ontwerp aanleveren'.


Informatieborden laten maken met eigen ontwerp? Hiermee ontwerp je, geheel binnen de geldende kaders en richtlijnen, bijvoorbeeld je eigen parkeerborden , waarmee je bezoekers, gasten, medewerkers, personeel of bewoners wijst op de geldende regels omtrent parkeren. Roest niet en gaat jarenlang mee.

Boek uw Hotel in Marken online. Stevig, sterk en duurzaam! Let op: Na de bestelling mailen wij altijd eerst een proefdruk. Kies de gewenste montage en bestel makkelijk online. Hieronder vind je meer informatie over onze parkeerbord met eigen ontwerp.


Neem gerust contact met ons op. Stootrand bord - Zelf ontwerpen - Vanaf € incl. Ein professionell beschrifteter Parkpatz ist die Visitenkarten Ihres Unternehmens. Wanneer de betreffende parkeerplaats naast een muur ligt heeft u voldoende aan een parkeerbord. Als er geen muur beschikbaar is kunt u een parkeerbord op een paal plaatsen.


Deze zijn eenvoudig te plaatsen. Standaard zijn onze paaltjes 120cm hoog. Dat kan bij ons heel eenvoudig! Een 'Verboden te parkeren'-bord houdt ongewenste gasten weg.


Als je bij ons je eigen ontwerp aanlevert, maken wij hier een echt reflecterend verkeersbord van. Drie soorten parkeerborden. Het is goed om te bedenken wat het doel van het bord is voordat je een parkeerbord.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts