woensdag 5 december 2018

Nieuwste keukentrends

Een groot voordeel van brede lades in de keuken is dat je niet alleen meer opbergruimte hebt, maar deze ruimte ook nog eens efficiënter benut. Doordat je minder kasten en lades hebt, oogt je keuken bovendien direct verfijnder en strakker. Een keukentrend om in het achterhoofd te houden dus! Wij introduceren monumentale sferen in uw keuken.


Maar ook slimme oplossingen in de keuken mogen niet ontbreken.

Bent u aan het rondkijken voor een nieuwe keuken en wilt u weten wat de huidige keukentrends zijn? Verfijnde industriële keuken. Duitsland om kennis te maken met de nieuwste keukentrends en innovaties van komend jaar. Dat de standaard zwart-wit keuken verleden tijd is, weten we nu.


Maar welke keukentrends we dan wel zien? Juist in een tijd dat we de verbinding met de natuur zijn verloren in het dagelijks leven, vinden keukenontwerpers en woonstylisten het belangrijk om de natuur in huis te halen. Tussen het geweld van interieur trends zijn keukentrends toch altijd wel een geval apart.

Want in tegenstelling tot andere ruimtes in jouw interieur, wil je hier enerzijds sfeer in brengen en zorgen dat de keuken naadloos opgaat in jouw woonstijl. Het is een plek waar je meer doet dan alleen het eten klaarmaken. Het was weer een mooie beurs met volop keukeninspiratie. Wij zetten de belangrijkste gespotte keukentrends op een rij. Ieder jaar kijken we reikhalzend uit naar de nieuwste trends op het gebied van keukens.


Welke kleuren, accenten, materialen en technologieën zijn hip? In beide trends zien we veel warme metalen. Waarbij in de Raw Rituals de verstilling en rust centraal staan zien we bij de New Classic trend veel warme kleuren met een knipoog naar de seventies.


Dat maakt de woonkeuken dit jaar weer een belangrijke speler in de top van keukentrends. Vaak zien we dat de woonkeuken uit twee delen bestaat. Tropische natuur en exotische kleurtinten zijn dé kenmerken van de nieuwste keukentrend : Ethnic Nature. Deze nieuwe trend is het tegenovergestelde van vorige trends, de monochrome keukens. De natuur- of aardetinten zijn vanzelf sprekend: Groen, bruin, roo geel en oranje zijn de kleuren die terugkomen in de natuur.


We zien de nieuwste keukentrends als eerst en zijn altijd op de hoogte van het laatste keukennieuws. Net zoals op andere gebieden gaat het razendsnel.

Daarom willen we je graag op de hoogte houden! Hier plaatsen we regelmatig artikelen met het laatste nieuws en de laatste keukentrends van dit jaar. Hoe meer inzicht in de laatste keukentrends , des te beter je een beeld kunt vormen van jouw ideale keuken. Wij laten je dan ook graag zien wat de allerlaatste trends zijn op keukengebied zodat we deze kunnen combineren met jouw woonwensen en een passend budget.


Keukentrends bij Keuken Kampioen. De keuken is wat ons betreft het hart van het huis. Wat heeft het nieuwe jaar voor ons in petto? En dit zijn slechts een paar van de vele handige toepassingen van digitalisering in de keuken.


De nieuwste snufjes voor nóg meer gemak in de keuken. De ontwikkelingen op het gebied van keukenapparatuur staan niet stil. Allemaal om u nóg meer kookgemak en kookplezier te geven. Die had een onderliggende stroming waarin het sobere kleurgebruik, de rustige kleuren en de natuurlijke materialen een tegenwicht boden aan de drukte om ons heen.


Een van de nieuwste snufjes in keukenland is een afzuiging dat in het werkblad is verwerkt. Zo stoot je dus nooit meer je hoofd. Vroeger had zij een gesloten en louter functioneel karakter, ergens achteraan onze woning. Aan een nieuwe keuken toe?


Geen kasten, wel laden Vergeet diepe kasten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts