vrijdag 7 december 2018

Spiegel met indirecte verlichting

Spiegel met indirecte verlichting

Uitstekende service en hoge kwaliteit. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Voor 17:bestel morgen in huis. Altijd op maat verkrijgbaar. Spiegel met verlichting geheel in jouw stijl.


Persoonlijk advies en betrouwbare levering. Onze belofte: een 1 vlekkeloze service! Voor de verlichting worden extra krachtige LEDs gebruikt met een dichtheid van 1LEDS per meter. De lichtsterkte kan middels de sensor met geïntegreerde dimfunctie naar wens worden ingesteld.


ALLEEN DEZE WEEK IN DE AANBIEDING MET. Deze trendy, ronde badkamer spiegel heeft een diameter van cm. De indirecte verlichting schijnt sfeervol over. Optioneel kan deze spiegel worden voorzien van een Bluetooth muzieksysteem met waterdichte speakers. Sanibell INK spiegel met indirecte verlichting rondom 140x4x80cm.


Spiegel met indirecte verlichting

Naast spiegels met verlichting , kun je ook bij ons terecht voor spiegels met verwarming, spiegels met vergrootspiegel, spiegels met stopcontact, ronde spiegels en spiegels met muziek. Bij aankoop van een spiegel met licht of een andere spiegel , profiteer je altijd van gratis verzending en snelle levering. Naast spiegels met LED verlichting , kun je bij ons ook terecht voor spiegels met verwarming, spiegels met make-up spiegel , spiegels met klok, ronde spiegels en spiegels met muziek. Twijfel je toch een beetje over je aankoop? SPIEGELS MET INDIRECTE VERLICHTING 230V Attentie!


Bestudeer zorgvuldig deze montagehandleiding voor aanvang van de montage van de spiegel of het vervangen van de verlichting. Controleer de inhoud van de verpakking op beschadigingen. Schakel de stroom uit voordat u begint met werkzaamheden aan de elektrische installatie.


Wederom een perfect product met goede led- verlichting aan de bovenkant en tevens rondom spiegel. Ideaal voor de dames om zich op te maken en beslaat niet tijdens het douchen. Een spiegel is essentieel in een badkamer. Veel badkamers hebben weinig daglicht waardoor verlichting nodig is om een goed beeld te hebben bij de spiegel.


Sanitairwinkel heeft een ruim assortiment spiegels waarbij de verlichting standaard wordt meegeleverd. De Line spiegel met LED verlichting van Wiesbaden is door zijn luxe uitstraling een echte aanwinst voor elke moderne badkamer. De spiegel wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Ruim online Assortiment met unieke Lampen, Vandaag Besteld = Morgen in Huis!


Voordelige spiegel verlichting op beslist. Een prachtige ronde spiegel met indirecte verlichting ! Zonder twijfel een eye-catcher in jouw badkamer. De Wiesbaden Soul spiegel rond 80cm met indirecte verlichting rondom van Wiesbaden vind je bij Badkamerxxl. Met de ingebouwde dim functie bepaalt u eenvoudig de juiste lichtsterkte en zo creëert u de gewenste sfeer!


De hi-power verlichting geeft een sfeervol lichteffect op de wand en het badmeubel. De verlichting van de spiegel kan bediend worden met een touch schakelaar waardoor u gemakkelijk het licht aan en uit kan zetten. Verder is de spiegel uitgerust met een verwarmingsfunctie om optimaal zicht te behouden.


Spiegel met indirecte verlichting

Het is namelijk heel vervelend om na het douchen een spiegel te hebben die compleet beslagen is. Je kunt kiezen tussen directe en indirecte verlichting. Directe verlichting zit op de spiegel. Dit is handig bij het aanbrengen van make up bijvoorbeeld.


Indirecte verlichting is achter de spiegel , dit zorgt voor meer sfeer. Je moet jezelf in de spiegel goed kunnen zien, maar hij moet qua design en stijl ook in je badkamer passen. Badkamerspiegel indirecte verlichting gemiddeld met een 9. Ons assortiment badkamerspiegels is zeer gevarieerd.


Klein of groot, zonder verlichting of met luxe LED verlichting , indirecte of directe verlichting , er is veel mogelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts