woensdag 26 december 2018

Velux uk04

Unieke eenvoudige installatie met schroeven. Bestel direct de perfecte maat! Te installeren binnen minuten. Precies op maat voor elk dakraam. Zoek naar velux dakramen op de nieuwe KensaQ.


Bekijk ons uitgebreide aanbod tuimelvensters en bestel eenvoudig online.

Dakraamrolgordijn of hor voor uw Velux U0 UKSnel thuis! VELUX UKdakraam 134xcm. Snel en gratis versturen wij het op maat gemaakte gordijn met jaar garantie naar u toe.


Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Rolgordijnen voor elk merk dakraam. De stof is ingesloten in zijprofielen waardoor lichtkieren voorkomen worden. Dit tuimelvenster is standaard leverbaar als wit afgelakt grenen kozijn GGL UKen als wit afgelakt onderhoudsarm kunststof kozijn GGU UK04.


Het eerste gedeelte “GGL” staat voor het type van je dakraam. Het tweede gedeelte “ UK” staat voor de maat van het dakraam.

Wil je een dakraam dat makkelijk te bedienen is? Het tuimelvenster heeft een wit afgelakt kozijn van grenenhout dat is voorzien van een FSC keurmerk. Een oude Velux dakraam GGL , Velux dakraam GGL 80 Velux dakraam GGL Ubijvoorbeeld (134x98cm) is nu de Velux dakraam GGL UK04. Om de zo veel jaar vervangt Velux de maatcodes van haar dakvensters. Jouw dakraam moet vochtbestendig zijn?


Hier te koop en snel bezorgd. Dit doen wij met wit gegrond MDF dat nog geschilderd kan worden. Het dakraam is geplaatst met onze standaard aftimmering aan de interieurszijde.


De woonkamer krijgt een aangenaam, sfeervol klimaat en de stof beschermt tegen inkijken van buitenaf. De rolgordijnen zijn gemakkelijk met de hand te bedienen. Voorbereid op het plaatsen van Velux raamdecoratie. De bedieningsgreep doet ook dienst als ventilatieklep.


De leverancier voor al uw dakramen, raamdecoratie en accessoires. TIP: Velux en Mijndaglicht raden aan om het BFX waterkerend manchet toe te passen. Het artikel zelf is niks mis mee. Wij hadden volgens de tabel het juiste rolgordijn besteld.


Buitenzonwering of rolluik? En ze worden geheel GRATIS.

Daarom zijn Velux dakramen altijd een goede vervanging óf aanvulling. Kan tot 180° tuimelen en worden vergrendeld (schoonmaakstand) en in drie standen te ventileren. Het muggengaas kan gecombineerd worden met binnengordijnen, buitenste zonneschermen of rolluiken.


Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Te plaatsen op een dak met een helling tussen 15° en 55°.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts