woensdag 5 december 2018

Duette shades luxaflex

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Jaloezieën van alle merken op beslist. De gordijnen geven een zachte en luxe uitstraling aan uw kamer.


Decokay heeft een uiteindenlopende variëteit aan stoffen beschikbaar die een transparante, zonwerende, isolerende en verduisterende werking hebben. Een uitgebreid assortiment stoffen om naar wens de lichtinval en privacy te bepalen. Zo verbruik je minder energie en dat is goed voor onze planeet en je portemonnee.

Licht kan je woning helemaal transformeren, als je het maar goed gebruikt. Zo bepaalt u zelf de lichtinval in uw woning. Keuze uit verschillende kleuren, stoffen en afmetingen. Free Shipping on Orders over $49.


Save on Blinds and Shades Now! Zo bieden we voor grote, middelgrote en kleine ramen een harmonieuze oplossing. Lichtinval regelen met een top-down-bottom-up systeem en energie besparen. Ze hebben een super strakke uitstraling, zijn er in veel kleuren en laten zich, als je dat wilt, op afstand bedienen via een app.


Easy to care for, there is a large selection of cell sizes and styles.

Versatile design caters for arches, angles, and skylights. They are the perfect solution for better managing the indoor climate therefore saving money on energy costs. Je kunt kiezen uit drie transparanties. De nummer van Nederland in raambekleding, binnenzonwering en raamdecoratie. Reductie van warmteopname in de.


Luxaflex duette shades met korting. Grote collectie jaloezieën vind je hier! De isolerende eigenschappen helpen de warmte ‘s zomers buiten en ‘s winters binnen te houden. They’re made of two or more layers of pleate reinforced fabrics bonded together and joined at the pleats to form compartments of trapped air. Dit innovatieve systeem past perfect over elk type raam.


Van verticale ramen (0?) tot dak- en serre ramen (tot 90?), ongeacht vorm, grootte en locatie. Dit zorgt voor een honinggraat structuur en geeft het gordijn een isolerende werking. Voor een nog betere zonwering. U kunt kiezen uit drie transparanties. Ze geven een mooi gelijkmatig plooienpatroon en zijn geschikt voor ramen in diverse vormen.


Duette Shades ideaal zijn voor serres. Dit kan door de handige en duurzame top down buttom up functie. Vochtwerende materialen, een comfortabele bediening en speciale oplossingen voor ronde en grote ramen en ramen met speciale vormen.


Dit systeem heeft een intrekbaar koord van constante lengte waarmee de raamdecoratie eenvoudig in iedere gewenste positie kan worden gezet.

Door het korte koord is het systeem veilig voor kinderen en huisdieren. Uit onderzoek is gebleken dat van de warmte verloren gaat via het raam. Dankzij hun uitstekende ontwerp en praktische functionaliteit werden zij in korte tijd een zeer gewild. Of over het inmeten en het plaatsen.


Stel je vraag aan onze adviseurs via de chat of kom langs in één van onze winkels voor persoonlijk advies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts