woensdag 26 december 2018

Grote muurposters

Ontwerp hier online bij de expert! Elk formaat is mogelijk, jij kiest! Maak van je huis een thuis. Alle Posterbehang vind je op beslist. Wil je graag een extra grote poster om een muur te vullen?

Bestel simpel en snel jouw behang. Kies jouw favoriete poster en laat deze uitvoeren in een extra groot formaat poster. Een XXL-poster is 140cm breed en 100cm hoog, zodat je zeker weet dat je alle details van de poster ziet.


Geef je interieur een compleet nieuwe boost met muurposters of posterbehang van Posters. De mogelijkheden zijn onuitputtelijk. Pimp je woonkamer met muurposters op tot een exotische oord of prachtig natuurgebied.


Verras kinderen met kleurrijke afbeeldingen van hun favoriete televisiehelden op 3D fotobehang. Een foto op poster is verkrijgbaar in allerlei designs, van steden en pop-art tot Disney posters.

Grote posters van papier hebben wel een nadeel, ze hangen naar voorloop van tijd niet meer strak aan de muur. Je kunt je poster wel inlijsten, maar bij grote formaten is dat relatief duur en wordt het geheel erg zwaar. Wallstars biedt een mooi alternatief voor grote posters. Je kiest in de webshop een foto van een van onze topfotografen.


Verrijk je muur en kies voor betaalbare producten die je mooi vindt. Op onze website vind je naast een grote collectie aan foto behang van behangpapier ook vlies fotobehang van uitstekende kwaliteit. Muurposters zijn een manier om je eigen stijl te verwerken in je huis. Bovendien kunnen we behang maken van je eigen foto, of een foto van een fotobank.


Dit is fotobehang uit één stuk. Dit klinkt lastig, maar als je het met een paar mensen doet, moet het in principe geen probleem zijn. De modellen vlies fotobehang kunnen we ook op Airtex maken en dus ook op maat maken. Online tuinposters bestellen kan bij ons.


Zorg voor een mooie tuin decoratie en plaats één van onze tuinposters in uw tuin. Wij kunnen ook uw eigen foto op doek. De grootste keus, full colour vliesbehang.


Onze posters geven elke ruimte een persoonlijk accent. Bekijk onze moderne, minimalistische en kleurrijke posters online of kom langs in de winkel.

Nu is het juiste moment om grote posters op te hangen in uw huis! Decoratie met moderne kunst is helemaal in, en dat wordt alleen nog maar meer. Hier vindt u al onze posters van 61x91cm, in kleur én in zwart-wit en met een heleboel verschillende motieven. We hebben iets voor elk interieur, wat de interieurstijl ook is!


Ons fotobehang wordt gemaakt in dagen, is het heel eenvoudig zelf te behangen zonder overlapping, krasvast, afwasbaar en 1 veilig voor de gezondheid! Met grote posters voor op de muur geef je je kamer snel een nieuwe look, zonder dat je de hele muur hoeft te behangen. Je kunt hier posterbehang met leuke ontwerpen voor zowel de woon- en slaapkamer vinden, als wandposters voor de kinderkamer. De muurposters zijn verkrijgbaar met diverse designs, zowel in kleur als zwart-wit. Bijna hetzelfde, maar toch helemaal anders.


Al zijn we zeker dat sommige muurposters toch in de veranda belanden en niet in. Natuur posters koop je bij Posters. Tuinposters kunnen worden gebruikt voor uw tuin, schutting of muur.


De tuinposter bestaat uit een stevig doek. Door het stevige doek is de tuinposter geschikt voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts