vrijdag 21 december 2018

Sudwest allgrund productinformatie

Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op! Wij hebben de Verf die u zoekt. Bekijk ons volledige Assortiment! Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Na droging is deze primer.


Wanneer de droogtijd dus van groot belang is kan je het beste Allgrund Acryl toepassen, ook buiten. Sudwest all-grund is beschikbaar in zes kleuren. Uitsluitend voor professionele hulpverleners. De voordelen op een rij: Zeer snelle. Deze universele hechtprimer is roestwerend en eventueel overschilderbaar met alle lakken.


CD-COLOR ontwikkelt, produceert en verdeelt verven voor de professional, de distributie is gericht op de verfgroothandel. Vind de voordeligste en beste sudwest acryl allgrund producten op VERGELIJK. Südwest all-grund is beschikbaar in vijf kleuren. Wilt u één primer voor al uw schilderwerk? Zo werkt de grondverf uitstekend op hout, maar biedt deze ook roestwering op metaal.


De grondverf is zowel binnen als buiten te gebruiken op veel verschillende materialen. Daarnaast kunt u deze primer ook gebruiken op diverse kunststoffen. All-Grund Kis een primer van Südwest.


Deze hechtprimer is gemaakt voor verschillende ondergronden, zoals. Geschikt voor vele ondergronden en is overschilderbaar met alle mogelijke verfsystemen. Op zoek naar handige sudwest acryl allgrund klusspullen? Op werkdagen reageren wij vrijwel direct.


De sudwest acryl allgrund is een watergedragen, sneldrogende hechtprimer voor o. Bellen kan natuurlijk ook! Vergelijkbare zoekopdrachten voor sudwest allgrund. Info over sudwest allgrund. Resultaten van zoekmachines! SÜDLUEST All- Grund aluminum HECHTPRIMER LACKE FARBEN BAUTENSCHUTZ.


De watergedragen allgrund is een universele primer, een roestwerende primer en overschilderbaar met alle typen lakken (synthetisch lakken, watergedragen lakken, één-component en twee-componenten lakken). Allgrund is ook geschikt voor hout waar je normaal een normale primer zult gebruiken kun je ook kiezen voor deze mutiprimer. Dit is een ECHTE extra korting en geldt bovenop. Als grondlaag wil ik sudwest allgrund gebruiken op het kale alu.


Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Het meest uitgebreide Land Rover forum en prikbor hier vind u de meeste Land Rover berichten. Oa over de Series, Defender, Discovery en Range Rover.


Capalac AllGrund is deliverable in Priming System colour shades via the ColorExpress tinting technique.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts