dinsdag 25 december 2018

Horloge vlindersluiting

Specialistisch advies nodig? Doe mee met Miljoen Internationale Bezoekers per Maand. Onze Experts Selecteren en Verifiëren Elke Week Meer Dan 50. Koop je Horloge nu bij Lucardi.


Gratis verzending vanaf €399!

Meer dan 1winkels in Nederland. Altijd een Lucardi winkel bij jou in de buurt. De nieuweste horloge modellen! Nú ook horlogebandjes online.


Veel horlogebanden zijn voorzien van een vlindersluiting. Het is natuurlijk leuk als je de Apple Watch kunt aanpassen aan je eigen stijl. Moet het horloge van je pols af, open dan de vlindersluiting , het klepje met de pin kan gewoon gesloten blijven.


Zo blijft het horloge altijd op de juiste maat en zal het altijd goed om je pols passen!

De vlindersluiting of vouwsluiting vind je vaak op luxere horloges , bijvoorbeeld deze TW Steel Adesso horloges , met een lederen band. Een zeer fraaie roesvrijstalen dubbele vlindersluiting voor aan een horlogeband met een gespmaat van naar keuze tot en met mm. Het ontsluiten gaat door middel van twee drukkers aan weerskanten van de vouwsluiting.


Deze bestelt u heel gemakkelijk online bij Kish. U bevestigt de vlindersluiting gemakkelijk zelf aan uw horlogeband en deze is weer als nieuw. Omdat deze sluiting uitvouwbaar is, kan het horloge als een armband om de pols worden gedaan en bij het sluiten vervolgens de ene metaalstrip over de andere metaalstrip vouwt.


Een vouwsluiting is veelal duurder dan een gesp-sluiting, maar met een vouwsluiting gaat uw (veelal kostbare) horlogeband wel langer mee. Bandpennen, vouwsluiting, Polywatch of horlogebanden aanzetter nodig? Alles uit voorraad leverbaar op Horlogebanden. Steinhart zojuist op mijn Artego 3gezet.


Dames, heren en kinder horloges. Ontdek nu ons uitgebreide aanbod horloges. Vandaag bestel morgen in het nieuw! Verschillende maten en kleuren vlindersluitingen makkelijk en goedkoop te bestellen! Tissot horlogebandjes koop je online op Horloge.


Niet alleen van actuele, maar ook van wat oudere modellen. Dit ruime assortiment zorgt ervoor dat de kans groot is dat voor jouw horloge een geschikte band te vinden is.

De sluiting is 18mm breed en is gemaakt van een hoge kwaliteit roestvrij staal. Vlindersluiting Horloge kopen? Door de jaren heen zijn er verschillende varianten van de vlindersluiting verschenen. Geen tijd om naar de juwelier te gaan om een reparatie aan uw horloge te laten uitvoeren? Dan doet u dit gewoon zelf.


Bekijk alle Seiko Horlogebanden op Horloge. Voor nieuwe én oudere horloges. Juwelier van Hooff is al ruim jaar een vertrouwd gezicht in Deurne en omstreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts