woensdag 26 december 2018

Hocker tafel

Bezoek onze winkel of bestel eenvoudig online bij Leen Bakker! Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 49. Grootste meubel aanbod online! Bankstellen - Bedden - Stoelen.


Koop hier goede kwaliteit voor een voordelige prijs!

Vooral als u een te kleine ruimte heeft om een grote salontafel kwijt te kunnen is het gebruiken van een hocker als tafel een perfecte oplossing om eventueel uw favoriete hapjes en drankjes neer te zetten. Seats and Sofas heeft het ruimste assortiment hockers van Europa, hierdoor zit er altijd een. Met hockers en voetbanken haal je een stijlvolle toevoeging aan je bankstel in huis. Je kunt ze gebruiken als tafel of je kunt er lekker op hangen.


Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! De hocker zien we vaak terug in het interieur. Dat is niet zo gek, want hij ziet er mooi uit én is multifunctioneel.


Zo kun je het item gebruiken als voetenbank, maar maak je er ook zo een tafel van door er een dienblad op te zetten.

Hieronder praktische tips voor het kiezen van een hocker dienblad. De Remus hocker van By SIDDE is bekleed met een zachte ribstof. Deze hocker is een uitstekende aanvulling op de Remus 3-of 4-zitsbank.


Kom helemaal tot rust met je benen omhoog op deze fijne hocker , die tevens als salontafel of als extra zitplaats te gebruiken is. Stof heeft een Protexx behandeling gehad met jaar vlekkengarantie- jaar. Bent u op zoek naar een mooie steigerhouten tafel of hocker ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!


Bij Blankhout Meubelhal vindt u allerlei eettafels en hockers. Steigerhout is de laatste jaren steeds populairder geworden, en dat is niet voor niets. Het is een mooi stevig materiaal dat ideaal geschikt is voor binnen en buiten. Een leren hocker straalt luxe uit in je interieur. Ons leer is van de beste kwaliteit en blijft jaren mooi.


De combinatie zorgt voor een sterk geheel. Een stoffen hocker zorgt voor een landelijke sfeer in je interieur. Hij is te gebruiken als voetenbankje of als leuke salon of bijzettafel.


Een hocker is een los element wat bij je bank kan zetten. Hierdoor zijn de zithoogte en vaak ook de kussenbreedte hetzelfde.

Je kan er ook voor kiezen om juist een opvallende andere hocker te plaatsen. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Leuke inrichtingsideeën van OTTO.


Een mooie blikvanger - een hocker! Hier vind je wat jij zoekt! Ontdek ons unieke assortiment hockers. Vandaag bestel morgen in huis!


Uiteraard krijg je een (nep)lederen hocker gemakkelijker schoon dan een stoffen variant, dus houd hier rekening mee bij het maken van je keuze. Maak van jouw huis jouw thuis. De prijzen van hockers lopen behoorlijk uiteen. De beste merken selecteren op kleur en prijs.


Je kunt dus voor elk budget een geschikt voetenbankje of gestoffeerd tafeltje vinden bij ons. Bij een steigerhouten loungemeubel van JORG hoort natuurlijk een houten hocker. Dit praktische meubel is van alle markten thuis! Zowel als tafeltje , comfortabel voetenbankje of gewoon lekker om even op uit te rusten. Origineel, handgemaakt en precies op maat?


Wij ontwerpen en bouwen de meubels naar wens. De meubelen die wij voor u maken zijn uniek. Als je op zoek bent naar een bankstel, dan ben je bij ons aan het juiste adres.


Wij hebben een groot assortiment in alle typen, maten en materialen. Hetzelfde effect bereikt u als u er een glasplaat erop legt. Ideaal voor uw kopje koffie of drankje.


U kunt natuurlijk ook hier mooi decoratiemateriaal op leggen of de hocker gebruiken als stijlvol tafeltje voor tijdschriften en kranten. Die flexibiliteit blijft ook in de moderne wereld een enorm voordeel. Het verschil tussen de hocker en de poef zit ‘m in de stevigheid. Dat maakt het steviger en wat geschikter als volwaardig zitmeubel of als ondergrond om accessoires op te zetten. Een dienblad op de hocker is praktisch en leuk als aankleding van de kamer.


Het valt goed op dus kies een dienblad dat goed past bij de andere meubels op het gebied van kleur en stijl. Of juist in contrast voor een verrassend effect. Hockers : zacht en comfortabel.


Op deze pagina vind je een overzicht van dienbladen die geschikt zijn om op een hocker te zetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts