donderdag 6 december 2018

Modern bijzettafeltje

Gunstig geprijsd en gratis geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in. De beste materialen voor je tuin!


Loungemeubels voor elke smaak.

Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak. Méér dan 2bijzettafeltjes.


Van een boomstam bijzettafel tot een design bijzettafel van Bert Plantagie. Uit de ruime collectie tafeltjes kan het lastig zijn een keuze te maken die geheel aansluit bij uw wensen. Voor een trendy exemplaar raden we u een stoere bijzettafel van Dutchbone aan.


Multifunctionele bijzettafeltjes.

Alle houten bijzettafels worden uitsluitend gemaakt van duurzaam hout, waardoor jarenlang plezier wordt gegarandeerd. Door gebruik te maken van deze materialen, hebben de bijzettafels een moderne uitstraling. Bij XOOON vind je hippe en eigentijdse bijzettafeltjes. Ook zij hebben een brede collectie aan bijzettafeltjes voor in uw huis. Qua materialen kunt u alle kanten op.


Bijzettafel kopen Wil jij graag een bijzettafel kopen? Zo is er bijvoorbeeld de teak houten Massive Teak van het merk Scandesign of de koperen Antique Copper van het hippe merk Zuiver. Breng wat moderne flair in je interieur met onze opvallende en stijlvolle tafeltjesset! Deze set bestaat uit eigentijdse bijzettafeltjes van verschillende diameters en wordt een geweldige toevoeging aan je woonkamer, studeerkamer, hal, enz.


Deze bijzettafeltjes kunnen ook worden gebruikt als salontafeltjes. Je kunt deze tafeltjesset in de hoe. Het aanbod aan bijzettafels is groot.


We hebben er meer dan in allerlei stijlen: bijzettafels van diverse soorten hout tot metalen varianten die geschikt zijn voor een modern interieur. De meeste bijzettafels hebben poten als onderstel, maar er zijn er ook bij die op wieltjes staan. Die schuif je extra makkelijk bij. Met bijzettafeltjes kun je echt alle kanten op. Meerdere soorten en stijlen bijzettafeltjes met elkaar combineren staat bovendien erg leuk in je zithoek.


Zo kan een bijzettafeltje ook prima volstaan als nachtkastje.

Natuurlijk schuif je een bijzettafeltje eenvoudig aan op momenten wanneer het nodig is. Wanneer je een grote en een kleine bijzettafel hebt, kun je het kleinere tafeltje iets onder de grote bijzettafel schuiven, dit creeert een leuk effect. Snelle levering en gratis retour! U kunt online inspiratie opdoen dankzij onze uitgebreide online collectie.


Bent u op zoek naar een moderne bijzettafel met strakke vormen en bijzondere materialen, of zoekt u aan de andere kant wellicht naar een klassiek exemplaar van hout? Bij MisterDesign vindt u een ruime collectie van design bijzettafeltjes van vooraanstaande merken in diverse vormen en materialen. De stijlen lopen erg uiteen, waardoor er altijd wel een bijzettafel is die bij uw droominterieur past. Een bijzettafel vinden die past bij je interieur is dan ook niet zo lastig. Het unieke ontwerp combineert witte toetsen met een houten blad waardoor de tafeltjes passen in zowel moderne als klassiekere interieurs.


Ze zijn makkelijk verplaatsbaar en dus heel veelzijdig in gebruik. Zo kan je ze bijvoorbeeld ook perfect gebruiken als nachtkastje. JYSK heeft een ruim assortiment salontafels en bijzettafeltjes in diverse soorten en maten. Ga je voor een strakke, moderne salontafel die je mooi kunt decoreren met een plantje of wat kaarsen? Of kies jij eerder voor een paar trendy, ronde bijzettafeltjes die je makkelijk door de ruimte heen kunt verplaatsen?


Naast de bank of als nachtkastje. Met een bijzettafel heb je je spullen altijd binnen handbereik. De waarheid is echter dat het bovenblad vervaardigd is van 5mm dik gehard veiligheidglas dus loei-sterk en ideaal in onderhoud !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts