maandag 10 december 2018

Ferm living plaid

Bestel online of bezoek de winkel. Voorraad is snel en gratis geleverd. Designdeals van deze week. Kies uit producten vanaf € 599. Dat betekent dat wij elke Ferm.


Ferm living plaid

With a passion for authentic and functional Danish design, we make furniture and interiors that create space to be who you are. De Deense ontwerpers werken samen met vakmensen van over de hele wereld. Ferm Living plaid bij Flinders.


Het plaid is verkrijgbaar in drie verschillende dessins en is omringd met fringes. Met zijn opvallende kleuren en strepen creëert hij in elk huis een frisse look. Online shop in trendy woonaccessoires, lampen en meubels.


Ontdek Woonkamerinspiratie Laat je inspireren door de nieuwste trends en onze. Het dekentje is gemaakt van katoen en staat bijvoorbeeld superleuk in een kinderkamer. Verzending vanaf €in uur. Vista plaid van katoen 1x 1cm. De deken is gemaakt van katoen en is aan twee zijden te gebruiken dankzij het mooie jacquard gebreid patroon.


Heerlijk voor binnen op de bank of buiten op een koele zomeravond. Het kunstzinnig patroon in offwhite en aardekleuren is gemaakt met tapijtweverijtechniek. Het zachte plaid is gemaakt van 1 katoen.


Ferm living plaid

Je kunt voor het gestreepte kinderplaid kiezen uit twee kleuren: Rose en Blue. De prachtige print doet namelijk meteen denken aan een exotisch eiland. At ferm LIVING we do not compromise on quality, and that also applies to our blankets and throws. All our blankets and throws come in beautiful designs and durable materials that will last for many years. We stock rugs wall hangings, blankets for lounging in the living room and beautiful bedspreads that create a soothing atmosphere in your bedroom.


Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. LIVING - Ontdekken hoogwaardig design en moderne lifestyle bij design-bestseller.


Ferm living plaid

Plaids van alle merken op beslist. Voor een echte sfeervolle look gaat u voor design plaids. Leg een plaid in een grote fauteuil om onder te kruipen tijdens de gure wintermaanden.


Of leg hem in de tuin voor de zachte zomeravonden. Als u houdt van Oosterse prints is de collectie van Dutchbone wellicht iets voor u. Bij Eijerkamp vindt u een mix van verschillende stijlen, waardoor er voor iedereen wat wils is. Sierkussen of plaid kopen bij Eijerkamp? Jammer, dit product is niet meer verkrijgbaar. Grafisch designer Trine Andersen is de oprichtster achter dit succesvolle interieurmerk.


Op deze pagina vergelijk je stuks direct bij webshops. Dit heerlijke comfortabele plaid houd je warm op tijdens koude nachten. De Herringbone plaid is gemaakt van een rijke mix van katoen en lamswol.


De naam van dit plaid is gekozen door het opvallende herringbone patroon wat zeer traditioneel is. Dit Mirage plaid is daar een goed voorbeeld van. De speelse lijnen en franjes maken het een trendy geheel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts