donderdag 20 december 2018

Kleine huiskamer

Shari van Lekker Eigewies! In kleine ruimtes is het altijd een goed idee om in plaats van horizontaal, verticaal te werk te gaan. Je kunt de wanden in je kleine woonkamer perfect gebruiken als opslag. Denk bijvoorbeeld eens aan smalle hoge kasten gemaakt van een dun frame of doorzichtig materiaal die de kast slanker laten ogen.


Of vakkenkasten die je aan de muur bevestigt. Het lijkt logisch om voor kleine meubels te gaan.

Maar dat geeft je waarschijnlijk ook meteen de neiging om meer neer te zetten! Als je een kleine ruimte groter wilt laten lijken, kies liever voor grote bank, of grote tafel in plaats van meerdere kleine dingen. Kleine ruimte groter laten lijken met meubels. Wel is het zo dat een kleinere huiskamer meer uitdagingen met zich mee brengt. Het voordeel is echter dat de beperkingen het juist eenvoudiger maken om tot een ontwerp te komen.


Een van de betere tips voor kleine woonkamers is om zachte kleuren en sobere motieven toe te passen, zodat de ruimte groter lijkt. Maar dat is helemaal niet erg, want ook kleinere woonkamers hebben hun charme. En dat de woonkamer klein is, wil uiteraard niet zeggen dat je deze niet leuk kunt inrichten!


Met een beetje creativiteit kun je een kleine woonkamer inrichten zodat hij veel groter oogt en er ook nog eens hartstikke gezellig uit ziet.

De woonkamer is de plek waar je de meeste tijd doorbrengt. En waar je van alles en nog wat wilt doen. Niet zo gek dat het inrichten van deze ruimte met zo veel functies heel lastig kan zijn. Helemaal als de ruimte klein is. Heb je kinderen en geen aparte speelruimte voor je kleine schatten?


Maak voor de kleintjes daarom een eigen hoek. Een bureautje en flink wat bergruimte is vaak al voldoende. Tussen Ruinen en Dwingeloo ligt Ansen. In Ansen staat het leukste restaurant van Drenthe: De Huiskamer. Geniet van de huiselijke sfeer en heerlijke gerechten!


In ‘De Huiskamer ’ kunnen groepen van maximaal dertig personen samenkomen om afscheid te nemen. Het crematorium merkt dat steeds meer uitvaarten in besloten kring worden gehouden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een uitschuifbare eettafel, een slaapbank of een salontafel waar je tevens spullen in kunt opbergen. HET INRICHTEN VAN EEN KLEINE SLAAPKAMER.


Het inrichten van een kleine slaapkamer kan soms wat lastig zijn. In een kleine kamer komen donkere muren op je af, waardoor de kamer nog kleiner oogt. Maak de woonkamer niet te donker maar hou het interieur licht en luchtig.


Dit doe je door lichte kleuren te gebruiken op het plafon de muren en de vloer. De vloer is een belangrijk element in een kleine woonkamer.

Maar wie een betaalbare geluidsinstallatie zoekt, vooral gericht op het kijken van films en het beluisteren van streaming muziek, moet beslist ook deze soundbar-met-subwoofer overwegen. De HT-MT5is bedoeld voor kleine huiskamers , en die weet het apparaat moeiteloos met geluid te vullen. Niets is leuker dan een toneel- of muziekuitvoering bij te wonen in een huiskamer of op een bijzondere locatie.


De locatie kunt u zelf kiezen! Huiskamer Theater bemiddelt in een aantal, pittige, komische en vooral tragikomische, toneelvoorstellingen en muzikale optredens. Tips om je kleine woonkamer zo goed mogelijk te benutten Patrick Perkins via Unsplash. We zijn helaas niet allemaal gezegend met een enorm huis.


Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat je met een klein huis en kleine woonkamer niet veel mogelijkheden hebt. Je moet alleen wel net iets creatiever zijn om de ruimte zo optimaal mogelijk te gebruiken. In Theater de Huiskamer wordt een breed cultureel aanbod geprogrammeerd. Verschillende genres zoals cabaret, jazz, toneel (drama) en toneel (komedie) vullen de agenda. U boekt uw kaarten op basis van het genre.


Zowel u als de artiest(en) worden verrast. Deze mysterie-benadering maakt onderdeel uit van een wat ons betreft een prachtige. Ze zijn erg bereikbaar voor starters op de woningmarkt en geven je vaak een knus gevoel juist door het kleine oppervlak.


Voordelen van klein wonen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts