maandag 24 december 2018

Museuminrichting

Museuminrichting gericht op uw bezoekers. Een goede museuminrichting levert een cruciale bijdrage aan de beleving van uw bezoekers. Wij denken graag met u mee over de beste manieren om uw bezoekers een inspirerende museumervaring te bieden.


Magista is gewend om mee te draaien in grote inrichtingsprojecten. We zijn trots op enkele interieurs met zowel vaste meubelstukken als opvallende meubels voor tentoonstellingen.

Zo maakten we de afgelopen jaren mooie projecten voor o. Met hun collecties verrassen en verrijken musea bezoekers, gemeenschappen en de maatschappij als geheel. Klassieke musea richten we met plezier en professionaliteit in, net als moderne en educatieve interieurs. Onvervangbare collecties verdienen de manier van opslag die bijdraagt aan de conservering.


Dat betekent de juiste luchtbehandeling, de juiste verlichting, en de juiste inrichting van uw depot. UniCompact weet wat er komt kijken bij een goede inrichting. Zoekt u een ontwerpbureau dat de museuminrichting voor u kan realiseren?

Artcare is een restauratie bedrijf voor meubels en houten kunstobjecten. Bekijk vandaag nog onze oplossingen. Daarnaast doen wij de inrichting van exposities en mounten wij de objecten.


Overzicht van onze museologie projecten, wij verzorgden de museuminrichting voor o. Op het gebied van museuminrichting werken we samen met de specialisten van Infiniti Concept. Hun creativiteit en productkennis in combinatie met onze innovatieve oplossingen en kennis van, en bekendheid in, de museumbranche in de Benelux maakt een ijzersterke combinatie. Het werk wordt hand in hand uitgevoerd met decorontwerpers en grafisch ontwerpers die gespecialiseerd zijn in de museuminrichting.


Dankzij al onze vaardigheden en geïntegreerde werkplaatsen slagen wij erin dergelijk project te coördineren en te verwezenlijken: metaalfabricage, timmerwerk, schilderwerk en grafisch ontwerp. Zo zijn we uitgegroei samen met onze partners, tot één van de grootste museum inrichters van de wereld. Niet alles wordt zomaar neergezet, vaak wordt via thema’s gewerkt, en krijgt men permanente. Een museum kan met behulp van de collecties het verleden tastbaar maken. Maatwerkinterieurs van ‘net even anders standaard.


Van Keulen Interieurbouw produceert en levert meer dan een halve eeuw interieuroplossingen. Onze winkelinrichting verandert uw zaak! Van visitekaartje tot complete huisstijl, van nieuwsbrief tot glossy magazine, van folder tot jaarverslag en complete boekproducties in gedrukte vorm of digitaal.

Ook voor uw stan informatiecentum of museuminrichting bent u bij PINTA op het juiste adres. Tentoonstellingsbouw en museuminrichting is een vak apart. Een vak waar wij bij AG Interior Solutions een specialisme van hebben gemaakt.


Bij tentoonstellingen en musea draait het niet alleen om de getoonde objecten, maar ook om praktische zaken als routing, gebruikte materialen en vooral exposure. Een cookie is een klein tekstbestand dat een website op uw computer of mobiel toestel opslaat wanneer u onze site bezoekt. Toine Trommelen Functionaris Gegevensbescherming bij Hypsos - standbouw - interieur - brand experience - museuminrichting - world events Apeldoorn en omgeving.


Museum Coevorden maakt gebruik van cookies. HOLLANDSE MEESTERS – Voor het eerst in haar bestaan heeft de Hermitage Amsterdam vele Hollandse Meesters uit de beroem. Nu is de tijd aangebroken om het pand te renoveren, om monumentale historische elementen weer zichtbaar te maken en om het pand van een compleet nieuwe museuminrichting te voorzien. Voor Bomefa Bibliotheekinrichtingen is het ontwerpen, inrichten en begeleiden van bibliotheken dagelijks werk. Bomefa heeft de kennis, capaciteit en de juiste mensen.


Het museum brengt een verhaal tot leven en beschikt over weinig tastbare zaken. In dit geval was het praktisch dat de nieuwe museuminrichting met veel beeldmateriaal zich uitstekend leende voor bewerking naar boekvorm. Houthandel Zwanenburg ontwerpt en realiseert uw winkelinrichting op maat.


Een winkel een nieuw interieur geven is niet zo moeilijk, maar het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts