woensdag 19 december 2018

Sigma façade topcoat satin prijs

Bestel Façade Topcoat online. Op werkdagen voor 16:bestel morgen in huis. Verfwebwinkel wordt beoordeeld met een uit ruim 3. Voor 20:uur bestel morgen in huis! Hoeveelheid kan u vermenigvuldigen met het te schilderen. Sigma Façade Topcoat Satin.


Je brengt dit product zelf heel gemakkelijk aan. De verf is extreem hoge kwaliteit en dekt daardoor heel erg goed. Het eindresultaat is een heel duurzame toplaag die jarenlang onderhoudsvrij is.


Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Dit komt doordat deze buitenverf toegepast kan worden vanaf 2°C bij een relatieve luchtvochtigheid tot. Watergedragen zijdeglanzende duurzame gevelverf op basis van 1 acrylaatdispersie. Het product is gemakkelijk aan te brengen en dekt goed.


In verband met de dekking kant het zijn dat er nog een tweede laag nodig is. Sterk zuigend) Niet behandelde minerale ondergronden (gipswanden, stucwerk etc.). FACADE TOPCOAT SATIN sigma facade topcoat satin is een bijzonder veelzijdige, universele, zijdeglanzende buitengevelverf. Deze extreem duurzame gevelverf is op basis van 1 acrylaatdispersie.


Deze gevelverf heeft een uitstekende buitenduurzaamhei is onverzeepbaar en zeer duurzaam elastisch. Zijdeglanzende hoogkwalitatieve watergedragen gevelverf op basis van 1 acrylaatdispersie. Afwerking van onbehandeld of reeds eerder behandeld beton. Ook toepasbaar op metselwerk, gasbeton, buitenpleisters en cementgebonden plaatmaterialen. Voor het schilderen van beton, metselwerk, cellenbeton, pleisterwerk en cementgebonden plaatmaterialen.


Het overschilderen van bestaande muurverflagen voor buiten. Toepasbaar vanaf 2°C en R. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. Tevens toepasbaar op metselwerk, cellenbeton, buitenpleisters en cementgebonden plaatmaterialen. Let er wel op dat wanneer verf op kleur is gemengd dat deze dan niet retour kan worden gestuurd. Artikelnummer: Verzendkosten : € Verwachte.


Vanuit ons uitgebreide assortiment maak je aan de hand van de filters eenvoudig een goede keuze. De verf kan uitstekend gebruikt worden om hout of staal een nieuwe kleur of “look” te geven. Het merk heeft door de jaren heen veel naamsbekendheid gewonnen bij zowel schilders als klussers. Gebruiksdoel: Het afwerken van beton, metselwerk, cellenbeton, pleisterwerk en cementgebonden plaatmaterialen.


Vergelijkbare zoekopdrachten voor sigma facade topcoat matt. Info over sigma facade topcoat matt. Deze buiten muurverf is geschikt voor seizoen onderhou is zeer goed regendicht en heeft een goed kleurbehoud.


Wij kunnen dit product in alle kleuren mengen. Deze duurzame gevelverf kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Gebruik deze topcoat voor het afwerken van metselwerk, pleisterwerk (cellen)beton en cementgebonden plaatmateriaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts