woensdag 26 december 2018

Studio ditte behang

Studio ditte behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Behang tegen lage prijzen. Bestel hier behang online.


Studio ditte behang

Toen hem werd gevraagd wat hij het liefste voor zijn nieuwe kamer wilde, zei hij ‘een autokamer! De reden hiervoor is dat de meeste mensen genoeg hebben aan een strook van meter lang. Hierdoor wordt er minder behang weggegooid en kan de prijs van een rol behang verlaagd worden. Het is ook mogelijk om behang op maat te laten maken. Perfect behang voor een kinderkamer met vintage uitstraling.


Vanaf je muur kijken lieve herten, konijnen en vossen je vriendelijk aan. Vliesbehang is kenmerkend doordat het heel sterk is, vrijwel nooit scheurt, het is makkelijk afneembaar, vlekt niet en is ook weer gemakkelijk te verwijderen. Ontdek onze behang collectie, dekbedovertrekken en meer in onze webshop. Studio Ditte Robot behang.


Lees onze blog voor interieur en kinderkamer inspiratie. Vind hier alle deals in National! Laat je inspireren door onze STUDIO collectie. Eerst passen, achteraf betalen! Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.


Onze producten worden met liefde en oog voor detail ontworpen. When he was asked what he wanted the most for his new room, he said a car room! De rol bestaat uit zes meter behang met een breedte van 4centimeter. Het patroon van het behang herhaalt zich na drie meter.


Studio ditte behang

Daarnaast is het vliesbehang afneembaar met water, ideaal in de kinderkamer. Van stoer sloophout behang tot lief vogelhuisjes behang. Deze soorten zijn al te bestellen mail snel voor een. Naast de producten die we uit eigen initiatief ontwerpen, doen we ontwerp in opdracht. We willen iets toevoegen aan de belevingswereld van de gebruiker, door het alledaagse iets extra’s te geven.


En de veranderdwang, die zit nog steeds in mij. Het is het ”Wilde dieren behang in de kleur roze” Dit behangetje heeft verschillende gekleurde diertjes met een roze achtergron en is dat nou even waar wij van houden. Stoere graafmachines, takelwagens en brandweerauto’s. Het is vliesbehang en daardoor makkelijk met water afneembaar. Om de meter herhaalt het patroon zich.


Studio ditte behang

Opa`s, vaders en zonen hebben met veel pret de autootjes laten racen en botsen. Auto behangHet auto behang brengt je terug naar uitbundig speelplezier. Voor de stoere jongenskamer, vrolijke meidenkamer of trendy woonkamer: het maakt niet uit voor welke kamer u nieuw behang nodig hebt.


Het behang is verkrijgbaar in diverse thema’s die u op deze pagina kunt vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts