vrijdag 21 december 2018

Jab vitrage

Prachtige vitrage bij dé gordijnen website. Maak gebruik van onze zeker meten verzekering. En bestel eenvoudig, snel en vertrouwd je vitrages op maat. Ontdek ons ruime assortiment!


Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.

Jab is een van werelds meeste vooraanstaande leveranciers en heeft een enorme collectie gordijnen, tapijten en meubelstoffen. Jab kenmerkt zich door gebruik van eerste klas garens in combinatie met een enorm gevoel voor stijl. Jab heeft naast haar top range ook een omvangrijke collectie basic stoffen. Het is goed mogelijk dat Jab gordijnen in zowel een minimalistisch als in een klassiek interieur passen. De diversiteit van de Jab gordijnstoffen is ronduit enorm.


Wilt u meer weten over de gordinstoffen van Jab ? Kom dan eens langs of maak een afspraak met een van onze interieur vormgevers.

Variërend van elegant klassiek, romantisch tot modern. Jab streeft ernaar altijd een hoge kwaliteit te leveren, zowel in de productie als in het materiaal. Dat zie en voel je direct. Met meer dan jaar ervaring en verkooppunten in meer dan landen over de hele wereld kunt u niet meer om het merk heen. JAB stoffen staan bekend om de hoge kwaliteit en luxe uitstraling.


Bij uw Binnenspecialist vindt u gordijnen en vitrages van JAB. Regelmatig komen er nieuwe, trendsettende collecties bij in ons assortiment. Stel vitrage van het merk jab creme vlinderplooi en loodveter, stel. Interieuradvies gordijnen inbetween vitrage Kendix Artelux Eijffinger Jab Vivante railroede wave Grave. Het samenspel tussen vitrage en overgordijnen geeft de woonkamer extra sfeer.


Meest populair zijn vitrages in het wit of naturel kleuren. JAB transparante gordijnen collectie Lineo. Uw moderne interieur wordt helemaal compleet met de JAB design Inbetweens. JAB staat hoog aangeschreven als het gaat om design en exclusiviteit. De speciaal ontworpen inbetweens zorgen voor veel sfeer in huis en maken uw interieur intiem.


Exclusiviteit heeft dit merk zeker.

Jab Anstoetz gordijnen bestellen bij Wensgordijnen Jab Anstoetz. Niet alleen voor gordijnen maar ook voor meubelbekleding en karpetten en zelfs behang. Met CC by Jab creëer je uitstraling en sfeer in je woning. Voor meer informatie ben je welkom bij Vivante.


Op zoek naar meer kleur, sfeer of smaak? Kom gerust eens bij Vivante bij jou in de regio langs. We bieden verschillende uitgebreide collecties voor je raam.


Vitrage is een dun gordijn, gemaakt van transparante stof. Ze worden vaak gebruikt in combinatie met overgordijnen. Vitrage geven een goed zicht op de buitenwereld en voorkomen dat er overdag naar binnen kan worden gekeken. Wij werken graag met de stoffen van JAB omdat ze luxe en kwaliteit uitstralen. Vitrages kunnen ook als vouwgordijn geleverd worden.


Daarnaast is de collectie van JAB erg gevarieer van betaalbaar design tot exclusieve ontwerpen. Kies dan voor onze inbetweens. Een inbetween is geen overgordijn en ook geen vitrage. Inbetween gordijnen lijken op vitragestoffen, maar zijn in de meeste gevallen dichter, waardoor ze de functie hebben van een overgordijn.


De grootste collectie Jab gordijnen, inbetweens en vitrage vindt u bij Ad Bouw in Uden. JAB gordijnen en vitrage in Nederland op onze toonzaal hangen. Het kiezen van gordijnen, inbetweens of vitrage is voor veel mensen een van de moeilijkste opdrachten bij het inrichten van de woon- en of slaapkamer. Want hoe zien de gordijnen er uiteindelijk uit in uw interieur?


Vanaf buiten zijn vitrages vaak alleen doorzichtig als er binnen licht aan is. Daarom raden wij je aan om je vitrages te combineren met overgordijnen. De vitrages van Gordijnshop zijn daarnaast voordelig, kunnen op maat gemaakt afgeleverd worden en hebben altijd de goede kwaltitieit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts